Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bajern nikada nije bio u rangu Asvela vec ih je dosta faktora dovelo tu gde su bili.
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Virtus me na neki način podseća na nas, prošle sezone. Solidan skor, čak je naš bio bolji u ovom periodu, pobeđuju sve velike ekipe, ali opet konstantno ispod crte i deluje da neće ni prići plejinu.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Virtus nema ni blizu kvalitet za top 10, a bogami ni Bajern. Dakle, ili moraju timskom sinergijom debelo da se izdignu iznad kvaliteta ili nekoliko kvalitetnijih moraju da se raspadnu. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Pa uvek je on bio malo okruglast. Inače totalni bezveznjak od igrača uvek bio.
Borca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Urbonas prenosi da je Chus Bueno jednoglasno izabran kao novi CEO Evrolige (umesto Paulius Motiejunas-a), a da se o buducnosti Dejana Bodiroge nije raspravljalo ali da postoje indicije da ce ostati i dalje na poziciji predsednika Evrolige.
Ne sam Safete Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Šta je sa Lorenzom? Poeta, reče da ne računaju više na njega. Je li još uvjek povredjen?
Recommended Posts