Estrella Roja Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Real je baš loš na gostovanjima, imaju ubedljivo najgori away skor od svih ekipa koje su trenutno u top10. Baš mi je nelogično da kog ekipa kao što su oni postoji tolika razlika u odnosu na to na kom terenu igraju. Inače, zna li se zbog čega ovaj termin u utorak kad nije duplo kolo? Znam da se EL utakmice ponekad igraju sredom ali je ovo verovatno prvi put da se utakmica igra u utorak.
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valensija ce utakmicu protiv Makabija igrati samo sa sezoncima u hali iz bezbednosnih razloga. Utisak je da postoje samo 5,6 gostovanja, gde izraelski klubovi nece imati neke benefite kad gostuju. Znam, znam, sad ce prica kako nisu sami to trazili, vec ekipe domacini procenjuju da nije bezbedno ugostiti ih regularno. Verovatno su mukice trazili i da budu odmah eliminisani iz takmicenja kad su prvi projektili poleteli kao Tel Avivu i Jerusalimu, ali je EL to odbila, jer kod njih nije toliko lose ratno stanje kao u Rusiji. I sta ce mucenici, nastavili da se takmice. Teskoe, znam, znam... 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Stalno verglaš istu priču, a posebno te pogađa "nepravda prema ruskim klubovima". Ruski klubovi su apsolutno opravdano suspendovani, iako bi birokratija iz EL sigurno volela šuške iz CSKA, Zenita i sličnih. Rusija je agresor koji je ničim izazvan napao suverenu državu i do dana današnjeg orgijaju po istoj. Izrael je makar u početku imao opravdanje, zbog pokolja koji je Hamas izvršio na njihovoj teritoriji. Slažemo se svi (bar se nadam da je tako) da je to u međuvremeno preraslo u divljačku odmazdu koja sve više liči na ono što Rusija radi u Ukrajini, mada nikada u životu ne bih poredio Rusiju i Izrael. Ruse niko ne bi hteo da ugosti niti da im omogući domaćinstvo na neutralnom terenu, osim nas - ruskih sadomazo dupelizaca, i tu je zauzet jedinstven stav dok je po pitanju Izraela stav podeljen. Ja se lično slažem da je nefer i na granici regularnosti ovo što se radi sa njihovim klubovima, ali ne moramo to ponavljati iz dana u dan, a posebno ne žaliti ruski armijski klub i slične. 4
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago mislim da sa ruskim klubovima i njihovim neigranjem u ovom slučaju niko sem FSB čankoliza nema problem ali su mnogi iritirani odnosom prema izraelskim klubovima koji daleko nadilazi okvire regularnosti EL. hipotetičko pitanje, šta će biti ako se u polufinalu F4 u atini susretnu hapoel i fener, što nije nimalo nemoguće. bez publike, bez turaka ili se pravimo da je sve normalno? 2 1
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne zalim ja ruske klubove, i licno me zabole paja i za njih, i za njihove pare i za njihove ratne pohode.. Ukazujem na to da ozbiljna liga ne moze da ima razlicite arsine, kad su ratna stanja, bezbednost i ocena podobnosti u pitanju. Vracanje utakmica na terene u Izraelu, dok ti isti klubovi gostuju pred praznim tribinama ili na neutralnim terenima, je bas onako teska hipokrizija. S obzirom da planeta grca u istoj, nije ni ova organizacija imuna na to. Prepostavljam da je po tom kriterijumu neoprostivo napasti suverenu drzavu ako si Rus, ali je sasvim u redu uleteti na teritoruju suverene drzave i kidnapovati predsednika iste, ili planirati da otmes teritoriju druge suverene (evropske) drzave zato sto ti teritorijalno blizu, a ima i neke veoma pozeljne minerale, ako si svetski serif. Opet ponavljam, jebe mi se za Ruse, niti ih smatram bracom, niti su mi mozgu ili srcu bliski, a jos me manje lozi taj pravoslavni vajb koji proklamuju oni maloumnici koji vode nasu tribinu, ali mi se povraca od dvolicnosti i nedoslednosti. A agitovanje nije moja solja caja, mora da si me pomesao sa nekim @Chaos Is Me 1
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Estrella Roja said: Real je baš loš na gostovanjima, imaju ubedljivo najgori away skor od svih ekipa koje su trenutno u top10. Baš mi je nelogično da kog ekipa kao što su oni postoji tolika razlika u odnosu na to na kom terenu igraju. Inače, zna li se zbog čega ovaj termin u utorak kad nije duplo kolo? Znam da se EL utakmice ponekad igraju sredom ali je ovo verovatno prvi put da se utakmica igra u utorak. Pogledaj jednu od utakmica kada igraju u Madridu i kazace ti se samo zasto je tako. Moja preporuka je utakmica Real-Zalgiris.
Dzo23 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 2 hours ago, Bad said: Zabezeknut sam šta tip napisa 🤐 1
Estrella Roja Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Ma dobro, na toj utakmici su ih na kraju pogurale sudije, ali mislim da nije samo to uzrok. Nisi sudije u Madridu nikakva novost, ali su prethodnih sezona pobeđivali i u gostima, ove sezone baš tanko. Evo recimo prošle nedelje dobili Armani 30 razlike i imali protiv Monaka početkom 4/4 20 razlike, praktično dve ubedljive domaćinske pobede protiv solidnih ekipa i onda poraz od Pariza.
Don Dusko Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Oni su protiv Pariza mislili da mogu na leru da ih odrade i zajebali se. 1
rodriguez Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Pritom su i Armani i Monako trenutno solidan raspadori.
Chaos Is Me Posted 42 minutes ago Author Posted 42 minutes ago Reći ću samo da ne brinem ja za Real. Meni lično su oni locked za F4.
Bad Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 45 minutes ago, Dzo23 said: Zabezeknut sam šta tip napisa 🤐 Maloumnik
Borca Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Eurohoops prenosi da su bivsi potpredsenik NBA Evrope Chus Bueno i Michael Iglner 2 kandidata za zamenu Paulius Motiejunas-a na mestu CEO-a Evrolige.
rodriguez Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 2 minutes ago, Borca said: Eurohoops prenosi da su bivsi potpredsenik NBA Evrope Chus Bueno i Michael Iglner 2 kandidata za zamenu Paulius Motiejunas-a na mestu CEO-a Evrolige. regularan kraj mandata ili nešto vanredno kao u slučaju onog amera iz prve KKP sezone u EL
Borca Posted just now Posted just now 1 minute ago, rodriguez said: regularan kraj mandata ili nešto vanredno kao u slučaju onog amera iz prve KKP sezone u EL Tesko da je regularan kraj mandata u sred sezone, a ima i informacija da ova promena ide "uz dlaku" Reala vezano za one informacije kako su oni fakticki jedini od klubova sa 10-godisnjim licencama "odlucili" da ne potpisuju novi ugovor na 10 godina sa Evroligom vec da se "sele" u NBA Evropa ligu (za koju jos i ne znamo tacno kada bi trebala da krene i koji klubovi ce ucestvovati).
Recommended Posts