JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Vidi se sličnost Srba i Turaka. 10 000 navijača Fenera vređa Atamanovu majku. Baš lepo.
rodriguez Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 hours ago, fedor said: Za televiziju koja je dozvolila coveku koji ima autorsku emisiju da bez posledica Kalinica naziva krivousti u programu ovo je nista... izvinjavam se, ko je to? retko gledam TV sem direktnih prenosa a arenu sam dobio kada je yettel kupio SBB.
NikadProtivŽelimira Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Komšije nakon nekoliko uvodnih kola prošle sezone imaju zaista fantastičan sudijski tretman. Večeras debi jednog od favorita i najskupljeg kluba u Izraelu, ogroman hajp, milijarder vlasnik kojeg će želeti da drže, a sudijski tretman da kažemo od dobrog do povoljnog za gostujuću ekipu. 2 1 3 1
rodriguez Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago i ja cenim dobar sarkazam 1 hour ago, JPM said: Vidi se sličnost Srba i Turaka. 10 000 navijača Fenera vređa Atamanovu majku. Baš lepo. turci su još malji deca, srbi su na nivou žena kurva 40 minutes ago, suptil said: molim ti se bobe da ih preuzme janis i odvede tamo gde su krenuli (xaxa)
le piaf Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 hours ago, NikadProtivŽelimira said: Baš zanimljivo veče večeras. Dubai-Makabi preti da bude utakmica sa mnogo poena, atraktivnih poteza i glupih odluka. Probao bih više poena i dvicu na Makabi, volim. Fener-PAO primarna utakmica za mene večeras, jedva čekam. Svi epilozi su mi u opticaju, a nadam se nekom produžetku. Hapoel-Komšije, ovih 1.40 mi je malo mnogo na Hapoel, koliko god da dobro igraju i dobro stoje na tabeli. Ne bih se iznenadio da komšije serviraju jednu bauns-bek pobedu, a svakako verujem da je hendikep -10 tip sa dosta vrednosti. Komšijska bekovska linija može dobro da parira za sada ponajboljoj, a deluje da u Butleru i Grahamu ima još mnogo rezerve... Oly-Valencia, ovde očekujem dosta laktanja, fizikalnu košarku gde pokušavam da vidim kako će Valensija izvući nešto ali ne uspevam. Voleo bih da bude iznenađenja, ali... Milano-Real, druga odlična utakmica u najavi večeras, kladže blago favorizuju Real, i mogu da razumem zašto... ali mi nešto miriše na dobro veče za Zakarija, što ću i ispratiti. Pariz-Barselona, nešto mi smrdi na kamenjarsko veče domaćih, voleo bih da Barsini veterani nastave na visokom nivou... a i Pariz nam je konkurent. Jedna sasvim korektna analizica Keni, predočeno na papir to bi bilo nešto ovako Dubai Makabi 2&+ 🟢 Hapoel Zvezda H2 🟢 Pariz Barsa tim1-&2 🟢 Zek Ledej up+ 🟢 Jedan kiks na grčke cigane, što se teško dalo predvideti, gj&wp 1 1
wing Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago (edited) 11 hours ago, MV91 said: Итудис који одлучује утакмицу клупирајући срамотног Васу. Zato je neko Itudis a neko Sale Obradović. Hijerarhija u petorci i selekcija šuta ne zavisi od jačine ugovora ili dogovora na početku sezone već od trenutne forme ili bar nacrtane akcije. Da nije tako Parker bi i kod Žoca i kod Ocokoljića dobijao sve šuteve u klač završnicama. Ovo što radi Kodi Mekintajer to je ,,samoinicijativno bacanje lopte u pravcu u kojem bi trebalo da se nalazi obruč". Nastaviće sa tim luksuziranjem dok god je u tripu da pred svaki meč navlači kostim vuka. Setite se prvog derbija prošle pa i ove sezone. Kada je tako naložen i krene da igra van sistema nanosi veliku štetu. Sale ne ume da ga klupira čak ni u tesnim završnicama gde je imperativ poštovanje dogovorene primarne akcije i još nije našao način kako da mu utuvi u glavu da nas satire upravo usiljenim prangijanjem preko bloka iz neizgradjenih pozicija. Baja koji je u derbiju imao 0/3 za dva poena i 2/8 za tri a sinoć 2/6 i 2/7 "rešava" ključni napad poludistancom iz nekog poluokreta nakon što je rano zaustavio dribling i zaglavinjao u visok kukuruz. Nisi ti taj pogadžač bratko... Edited 12 minutes ago by wing 1
Recommended Posts