Borca Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Monte Morris i zvanicno novi igrac Olimpijakosa. Posle povrede kapitena Sedekerskisa (operacija i odusutvo oko 2 meseca) Eugene Omoruyi potpisao kratkorocni (2 meseca) ugovor sa Baskonijom sa opcijom produzetka do kraja sezone.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Makabi valjda večeras igra prvi put u Tel Avivu u evroligi, super im selo baš protiv Asvela.
Pero_Cameron Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Politika po strani, ali drago mi je sto se Makabi vratio kuci, bas jedna istinska lepa a opet vrela atmosfera. 1 1
aleksa7 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 22 minutes ago, Pero_Cameron said: drago mi je sto se Makabi vratio kuci Може ми бити драго што су се вратили једино ако Каташ вечерас налупа Асвела са бар 11 разлике за 20 фантази поена. 😃 1
Mile1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, Pero_Cameron said: Politika po strani, ali drago mi je sto se Makabi vratio kuci, bas jedna istinska lepa a opet vrela atmosfera. . Edited 7 hours ago by Mile1
GameChanger Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jos da se i CSKA vrati, pa sa njima i termin u 17h i sve pet. Naravno, pre ce Abu Dabi u ovu ligu nego Rusi, otud cak ni sa sportskog stanovista ne mogu da se radujem Makabijevom povratku.
Sale76 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Šta bi sa Franciskom, bila je neka povreda u domaćoj ligi. Jel igra večeras? Edited 2 hours ago by Sale76
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 25:8 za Milano u drugoj četvrtini. Razbiše Pao. Bruks ih uništava. Auuuuu Bruks, šesta trojka. Edited 1 hour ago by Volter
NMX Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Kolika je PAO kanta veceras najbolje govori da BUKER pripaljuje trojku u kontri iz trka sa 8 metara
NMX Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Sto vise pune PAO to ce pre Zoc da ih preuzme a Losmi da se vrati medju navijace kkcz 1
Don Dusko Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Kvin Elis zavrsio karijeru Mitoglu. Pao izgleda kao grobari pre 2 nedelje protiv njih. Izgleda da je i tamo pukla svlacionica. :S
realno *w Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 14 minutes ago, NMX said: Kolika je PAO kanta veceras najbolje govori da BUKER pripaljuje trojku u kontri iz trka sa 8 metara Ovo je bio ozbiljno nebulozan potez. Još čučnuo u fazonu "ide", a lopta se zakucala u tablu. Ali svejedno, cele sezone govorim da je Milano odlična ekipa i da ih samo malo zdravlja deli od ozbiljne sezone. Evo i dalje su bez Brauna, pa i Meniona, a opet odlično izgledaju.
Sector Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Vrijeme je da radi govnjiva motka @Losmi17 brt. Pješke bi mi išli za Atinu.
Don Dusko Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago (edited) Sipa Bruks, Atamana ne pita! Edited 10 minutes ago by Don Dusko
realno *w Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 1 minute ago, Volter said: Najzanimljivije u Parizu i Madridu. Ako izuzmemo rezultat na semaforu, u Milanu sasvim zanimljivo 😄 1
Recommended Posts