le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Ne preteruj, odličan je lik samo smo oko ovih aktuelnih tema na suprotnim stranama. Vidim. Možemo biti na suprotnim stranama, ali ne mora se predstavljati kao šatro dobronameran kod nas, dok ovde pumpa partizanovce. Više poštovanja imam za dežurne tate i tatice nego za njega koji ni po babu ni po stričevima provocira. 6
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedina stvar koja ujedinjuje navijace Partizana - kurva ciganska... ❤️ 3 1
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Idemo, to je pravo navjanje, kurva je ciganska! Zaebi vise zaljenje Zelka i zvizdanje svojim igracima Edited 1 hour ago by MrTripleDouble
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tako je bre, bravo! Dobra je ova pobeda, ne treba dozvoliti i neprijateljima da se slade i likuju. Zaista su specifični navijači Partizana, prepoznali su da ovaj tim bolje igra kad im se zviždi. 2
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: Izvini sto ni po babu ni po stricevima kazem i mojima (kad se terao Sfero ili manje vise svaki igrac) i vasima (kad se sve ovo desava) zasto mislim da je nesto pogresno. Za Sfera si omasio, ispostavilo se da su potpuno u pravu bili svi koju su bili za njegovu smenu, bez vredjanja i omalovazavanja, izmedju ostalih i ja. Stavljani su svi u isti kos sa onima koji su napusavali igrace i trenera. Izgubio je ekipu kao i Zeljko, ako cemo porediti. 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dinvidi brat bi za ovaj poslednji sut dobio batine na nekom basketu u kavezu 1
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li je realno da je problem bio u Željku? Partizan da je ovo odradio na početku sezone sada bi bili u vrhu tabele mada ni ovako nije kasno. 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, K.Dot said: Da li je realno da je problem bio u Željku? Partizan da je ovo odradio na početku sezone sada bi bili u vrhu tabele mada ni ovako nije kasno. Ajde ti i svi ostali sacekajte neki uzorak utakmica od ovog Bajerna. 3
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, le piaf said: Vidim. Možemo biti na suprotnim stranama, ali ne mora se predstavljati kao šatro dobronameran kod nas, dok ovde pumpa partizanovce. Više poštovanja imam za dežurne tate i tatice nego za njega koji ni po babu ni po stričevima provocira. Daj brate uozbilji se jbt, kakvo crno provociranje. Bas si promasio
Šiljokapi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Mozemo mi cigani da osudimo ovo pevanje? He he. Ma neee, folklor
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Šiljokapi said: Ma neee, folklor Cujemo se sutra ako nasi isto krenu... 1
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago svaka čast igračima i sram bilo sve koje su pujdali na njih. vrhunsko vođenje tekme ocokoljića, jasno je da moderni klupski basket nije neka raketna tehnika ako si elementarno pismen, fokusiran i nemaš ego. dobro što je sačuvao osetkovskog. 1
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, K.Dot said: Da li je realno da je problem bio u Željku? Partizan da je ovo odradio na početku sezone sada bi bili u vrhu tabele mada ni ovako nije kasno. naravno da je veliki deo problema bio u zeljku samo jedna tekma i to protiv ovog bajerna nije dovoljna za bilo kakav sud da nije bilo ove zelimir katarze / pomracenja svesti, oni su mogli lagano da dovedu slatkorecivog i sa jedno 2 igraca u doselekciji da okrenu sezonu ovako, zabar nece, pitanje je da li ce bilo ko ozbiljan hteti, resili su da se spale u znak protesta i to je to 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Cavani said: Za Sfera si omasio, ispostavilo se da su potpuno u pravu bili svi koju su bili za njegovu smenu, bez vredjanja i omalovazavanja, izmedju ostalih i ja. Stavljani su svi u isti kos sa onima koji su napusavali igrace i trenera. Izgubio je ekipu kao i Zeljko, ako cemo porediti. Tehnicki gledano - nije @NMX rekao da je bio u pravu - vec se "izvinjava" zasto bez zadrske iznosi svoje misljenje zasto nesto smatra da je pogresno i obrazlaze to. 1
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 58 minutes ago, robespierre said: Da brate, baš ostavlja utisak osobe kojoj je elokventnost no. 1 poželjna osobina kod muškarca, naročito u ovom kožne gaće za pod šatru u Mrčajevcima autfitu. Nije ovo Kristinica zaslužila, je li i ona bušila Željka?! Još crno bela kombinacija, da ispoštuje Edited 1 hour ago by mister-no
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: Daj brate uozbilji se jbt, kakvo crno provociranje. Bas si promasio 21 minutes ago, NMX said: Hoces da kazes da je Limar bio u pravu kad je rekao da ce sve proći posle prve pobede? Žednog preko vode. U ovom momentu kada znaš kako je, bar nama sa kojima deliš ovaj virtuelni prostor, sve dok na našoj temi pišeš dobronamerno - ovde nas jebeš. Nema problema, ja sam sad usijan; ali nemoj da misliš da sam blesav. 1 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, le piaf said: Žednog preko vode. U ovom momentu kada znaš kako je, bar nama sa kojima deliš ovaj virtuelni prostor, sve dok na našoj temi pišeš dobronamerno - ovde nas jebeš. Nema problema, ja sam sad usijan; ali nemoj da misliš da sam blesav. Da, ovo je provokacija a ne moje zajebavanje kakvih imas na bukvalno svaku temu. Ako zaista mislis da provociram, nemam nameru da te ubedjujem. Ne jebem vas nego se zajebavam. Isto kao sto se zajebavam i sa mojima (pa dobijem da sam cuvar vatre ili sta vec). I juce sam poslednji put pisao ozbiljno kod vas i vise necu. Pod stresom ste i to je razumnljivo. Ovo ovde je uobicajeni live folklor i zajebavanje. Opusti se stvarno, nemam nameru bilo koga da provociram. 1
Manu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je bila najšizofrenija utakmica koju sam gledao u životu. Kolege grobari, ne bio vam u koži za nastavak sezone pošto ne bih znao kako da reagujem na vašem mestu. 2
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: I juce sam poslednji put pisao ozbiljno kod vas i vise necu. Pisaces samo neozbiljno? Znaci i zajebavanje, i provociranje, i... 😄 1
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Kooineeperk said: Tehnicki gledano - nije @NMX rekao da je bio u pravu - vec se "izvinjava" zasto bez zadrske iznosi svoje misljenje zasto nesto smatra da je pogresno i obrazlaze to. Opet nije dosledno. Sfero izgubio ekipu identicno ko Zeljko. Na nasoj temi svako ko je terao Sfera namazan govnima, pezurativno nazivani svi ciganija koja hoce samo da smenjuje, stavljani svi pod voz i u isti kos. Sada za Zeljka drugacija percepcija.
Recommended Posts