Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 11/18/2025 at 12:42 PM, Zadnji vezni said:
On 11/17/2025 at 9:50 AM, bekrinjo said:

Hapoel Jerusalim objavio je juče zvanično da će od Decembra igrati mečeve Evrokupa u Izraelu, očekuje se i potvrda za ekipe iz Tel Aviva... 

Skandal.

Umesto da primene iste aršine kao prema ruskim klubovima,ovi ih još nagradiše.

Koje iste arsine kad nije ista situacija? 

Na stranu to ko su agresori (sto je zapravo najbitnije) ali prosta stvar je da nad Izraelom povremeno lete rakete i da se nikada ne zna sta ce biti sa primirjem. Moze da se desi da neka ekipa dodje u Tel Aviv, izbije sranje, i da avioni ne lete... sta cemo tada? Ne daj Boze da se desi jos veci incident i da raketa probije onu njihovu zastitu, ili da neki bombas samoubica napravi sranje.

Nad Moskvom (barem) ne lete rakete, front nije odmah tu.

Ako mene pitate, trebalo je svim timovima da daju mogucnost da igraju van Rusije/Izraela - ko hoce hoce, ko nece, neka ceka da sukobi budu 100% zavrseni.

Posted
14 minutes ago, Kooineeperk said:

Na stranu to ko su agresori (sto je zapravo najbitnije) ali prosta stvar je da nad Izraelom povremeno lete rakete i da se nikada ne zna sta ce biti sa primirjem. Moze da se desi da neka ekipa dodje u Tel Aviv, izbije sranje, i da avioni ne lete... sta cemo tada? Ne daj Boze da se desi jos veci incident i da raketa probije onu njihovu zastitu, ili da neki bombas samoubica napravi sranje.

Ako mene pitate, trebalo je svim timovima da daju mogucnost da igraju van Rusije/Izraela - ko hoce hoce, ko nece, neka ceka da sukobi budu 100% zavrseni.

Nisam sigurna da razumem ovaj odgovor...

Čovek verovatno misli na fekt da su ruski klubovi izbačeni iz evropskih takmičenja, dok izraelski nisu. Kad već to nisu uradili, a na tragu tvog upisa, meni je potpuno besmisleno što se klubovi vraćaju u Izrael dokle god postoji opasnost (nije da tamo može biti potpuno mirno, nažalost, ali razumeš šta hoću da kažem). 

• Like 1
Posted
8 minutes ago, DameTime said:

Nisam sigurna da razumem ovaj odgovor...

Čovek verovatno misli na fekt da su ruski klubovi izbačeni iz evropskih takmičenja, dok izraelski nisu. Kad već to nisu uradili, a na tragu tvog upisa, meni je potpuno besmisleno što se klubovi vraćaju u Izrael dokle god postoji opasnost (nije da tamo može biti potpuno mirno, nažalost, ali razumeš šta hoću da kažem). 

Razumela si. 

S tim da ja moj stav da je i CSKA trebao da nastavi da igra EL (barem oni, kao jedan od shareholder-a EL) ali na nekom neutralnom terenu, kao i Makabi i Hapoel (kad je vec na sportski nacin usao u EL, a ne kao Dubai, ali to je druga prica).

Posted
1 hour ago, Kooineeperk said:

Tu tematiku su lepo dotakli Edin i Milos u poslednjoj epizodi podcasta, dvostruki arsini i defacto nejednaki uslovi gde Hapoel gostujuce utakmice igra ili na neutralnom terenu ili pred praznim tribinama. Zasto bi Fener svoju utakmicu kao domacin igrao u Minhenu, Dubai u Sarajevu ili Valensija/Armani pred praznim tribinama? Ako nije moguce omoguciti normalne uslove odigravanja utakmica nekog kluba, pa onda koja je poenta njihovog takmicenja, zasto oni mogu a Rusi ne? 

• Like 1
Posted

Ponavljam, izraelski klubovi ne bi trebalo da igraju EL kao što je ne igraju ni ruski.

Umjesto da budu sankcionisani zbog genocidne i agresorske politike njihove države, poput ruskih, oni ne samo da igraju već imaju i privilegije.

• Like 9
  • Thanks 2
Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Ali Lojd je bas senka od igraca postao.

Odavno. Zapravo je kod nas odigrao najbolju sezonu i zardio buduce ugovore.

• Like 1