СтелаРоса Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Dzo23 said: Barcokas klasičan terorista. Iz nekog samo sebi znanog razloga je sinoć u drugom pol. zakucao Furnijea i Pitersa na klupu. Ne znam da li je neka vaspitna mjera, ali ne vidim jedan jedini rezon, i to u trenucima kad standardno oči krvare od njihovog napada. Samo je mučeni Dorsi sposoban nešto iskreirati, mada on je toplo-hladno igrač i sinonim za nekonzistentnost, a sinoć je bio u štetočina modu apsolutno. Pritom su bili bez Sejben Lia, Evansa (odavno), Mustafe Fall-a, Papanikolaua. Moguće da sam nekoga zaboravio, ali to je pola tima. Olimpijakos sinoć nije pobijedio, već je Partizan izgubio, tačnije samoubio se. Furnije je bio bolestan i pod upitnikom pred utakmicu. Moguce da su probali da vide jel moze i ispostavilo se da ne moze da igra.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Zar nije Dubai već ispucao sve slotove za EL igrače?
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Sto se tice srpskih igraca u KKP, mislim da samo za Lakica ima prostora da objektivno igra vise nego sto igra. Pokazao je prosle sezone da moze da bude skroz koristan igracic. Sa Bosnjakovicem je napravljena greska, jer je ubacen u vatru, a onda odjednom sklonjen. Pre tacno godinu dana je delovalo da moze da doprinese, ali posle toga ni traga ni glasa od njega. Ne znam sto ga nisu negde na dvojnu pustili, kao i Zvezda ovog Radosica, jer ocigledno da nece igrati. Pokusevski nije igrac za takmicarsku kosarku i dobio je i vise sansi od onoga sto je zasluzio. Decko ocigledno o sebi ima vece misljenje od onog sto realno jeste, i sa takvima nema srece. Mozda ce biti korisniji za par godina, kada shvati da nije NBA prospekt, nego "none around player", koji ni u cemu prakticno ne moze da doprinese. Balsa je takodje dobio xy prilika, ali dzabe kad je hodajuca licna greska. Ne vidim ni da je njemu prijalo da cetiri godine bude treci centar, a objektivno mu je tacno to mera. A i apropo domacih igraca u KKCZ - Miljenovic nece imati ni sekund kada nam se oporavi spoljna linija. Silom prilika je dobio sansu, ali ono, mogao je vala i Lakic da je po istoj osnovi dobije u KKP. Meni je npr potpuno porazavajuce bilo da prosle sezone nije nista ni isprobano sa onim Kosticem, u momentima kada se Kenan i Nedovic raspadaju. Nebitno, moguce da decko nije mogao da dobaci do tog levela, ali je cele godine bio predstavljan kao top prospekt KKCZ, a delovalo je da ne bi dobio sansu sve da imamo osam igraca u timu. Plavsic je zanimljiv pokusaj u teoriji, ali potpuni promasaj u praksi. Kao i recimo Dalibor Ilic, koji ne znam ni da li igra vise kosarku. Promakao je Kondic vecitima, ne sumnjam da ce KKP kad tad da potpise Radanova. Tu je i ovaj Barna koji bi sad bio u KKCZ da se nisu pokvarili odnosi sa FMP-om. Ne znam gde je Saranovic otisao na kraju? Mada mi je on vazda precenjen bio. Deluje da ima i sta da se probere po Spartaku, sto se tice tih role igraca, ali meni je iskreno dosta zanimljivije da gledam te igrace u Subotici, u Zelezniku i u Megi, nego da u CZ ili KKP budu na kraju klupe. Edited 2 hours ago by Markoss 1
Borca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 45 minutes ago, Chaos Is Me said: Zar nije Dubai već ispucao sve slotove za EL igrače? Ako su do sada prijavljivali 20 razlicitih igraca u Evroligi onda jeste, a ako nisu onda imaju jos prostora.
Estrella Roja Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 1 hour ago, Markoss said: Plavsic je zanimljiv pokusaj u teoriji, ali potpuni promasaj u praksi. Kao i recimo Dalibor Ilic, koji ne znam ni da li igra vise kosarku. Promakao je Kondic vecitima, ne sumnjam da ce KKP kad tad da potpise Radanova. Tu je i ovaj Barna koji bi sad bio u KKCZ da se nisu pokvarili odnosi sa FMP-om. Ne znam gde je Saranovic otisao na kraju? Mada mi je on vazda precenjen bio. Nisi gledao epski duel upravo njih dvojice prošle nedelje u Subotici? Inače igra Dača nekih 10-15 minuta u proseku za Spartak.
Markoss Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago (edited) Ma vise sam metaforicki hteo da kazem koliko je propao. Vazio je godinama za top prospekta, potom imao odlicnu sezonu u Igokei gde je pokazao da ima sta da ponudi i seniorskoj kosarci, ali onda kao da se potpuno ugasio. Mislim, za njega je i isla prica da ima bas problem sa samopouzdanjem, ali sad u Subotici je daleko od reflektora. Nerealno mi da ne moze ni tamo da ima neku ulogu, vec da je maltene peti visoki. Edited 23 minutes ago by Markoss
Recommended Posts