Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ala bi lincovali Franciska ovde da je kod nas promasio ovakav sut. Sada navijaci vide koliko je frustrirajuc igrac Ulanovas. Edited 2 hours ago by Don Dusko
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Kako ovi kilavi Litvanci uvek metnu kad treba.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zaslužio je Baldwin da ovo dobije ali košarkaški bogovi žele da Uljanovas i Butkevičius pogode trojke 1
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko je divlja kosarka na utakmici Efes - Hapoel. Gledajuci trendove je ovo izgleda stvarno buducnost.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Horton hahahahahahahaha Slucajno.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nista sledecu utakmicu ce Meli da sutira tipa 6-6 a ovde ciglario...
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Protiv kog ce Fener da se vadi sledece kolo? Ovaj Žalgiris ista polazna tačka kao mi, potpuno drugačija strategija od nas, potpuno zdrava atmosfera u timu. Uživaju pred publikom.
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako ovi kilavi Litvanci uvek metnu kad treba. Svi sem Giedraitisa. 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako ovi kilavi Litvanci uvek metnu kad treba. I to ovaj sto Paspalj imao prelep sut kad ga uporedis.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj Tucker mi deluje kao neki divljak..napravi covek faulove koje iscupase Zalgiris... al ne znam koji je gluplji.. onaj na sutu za 3 ili ovaj zadnji
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Protiv kog ce Fener da se vadi sledece kolo? Ovaj Žalgiris ista polazna tačka kao mi, potpuno drugačija strategija od nas, potpuno zdrava atmosfera u timu. Uživaju pred publikom. Nije im niko javio da su Ulanovas, Birutis, Butkevicius, Brazdeikis i ostali domace kombinacije koje im limitiraju potencijal. Budale doveli par stranaca koji su odgovarajuci profil umesto da su rasterali ceo tim i doveli kao pravi ljudi 10 novih stranaca. 6
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koji nivo ruznoce od efesovig dresova... a ni kokoskova frizura nije daleko
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, fradler said: Svi sem Giedraitisa. Don't forget Motiejunas. 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Koji nivo ruznoce od efesovig dresova... a ni kokoskova frizura nije daleko Za Igora se slazem ali su mi Efesovi dresovi odlican old school. Svidjaju mi se.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Don't forget Motiejunas On ce sad da promasuje. 1
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Za Igora se slazem ali su mi Efesovi dresovi odlican old school. Svidjaju mi se. Uf meni su uzasni... nekako mi ova bela linija je ide na plavo A gde je PJ?
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Seljaas ispod radara demonstrira silu protiv Baskonije. Onakvi brkovi zaslužuju trenutak slave.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Don Dusko said: Koliko je gadan Ataman. Pisi ovo cesce da bih ti lajkovao i izbegao upozorenja.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ocajni smo na startu sezone. Ladno nam rahmetla barsa daje stotku usred oake. Tj kratki bez uloge, polurasulo. Morace u rudnik trener Ataman.
Recommended Posts