Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ala bi lincovali Franciska ovde da je kod nas promasio ovakav sut. Sada navijaci vide koliko je frustrirajuc igrac Ulanovas. Edited 1 hour ago by Don Dusko
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Kako ovi kilavi Litvanci uvek metnu kad treba.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zaslužio je Baldwin da ovo dobije ali košarkaški bogovi žele da Uljanovas i Butkevičius pogode trojke 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je divlja kosarka na utakmici Efes - Hapoel. Gledajuci trendove je ovo izgleda stvarno buducnost.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Horton hahahahahahahaha Slucajno.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nista sledecu utakmicu ce Meli da sutira tipa 6-6 a ovde ciglario...
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Protiv kog ce Fener da se vadi sledece kolo? Ovaj Žalgiris ista polazna tačka kao mi, potpuno drugačija strategija od nas, potpuno zdrava atmosfera u timu. Uživaju pred publikom.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako ovi kilavi Litvanci uvek metnu kad treba. Svi sem Giedraitisa. 3
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako ovi kilavi Litvanci uvek metnu kad treba. I to ovaj sto Paspalj imao prelep sut kad ga uporedis.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj Tucker mi deluje kao neki divljak..napravi covek faulove koje iscupase Zalgiris... al ne znam koji je gluplji.. onaj na sutu za 3 ili ovaj zadnji
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, JPM said: Protiv kog ce Fener da se vadi sledece kolo? Ovaj Žalgiris ista polazna tačka kao mi, potpuno drugačija strategija od nas, potpuno zdrava atmosfera u timu. Uživaju pred publikom. Nije im niko javio da su Ulanovas, Birutis, Butkevicius, Brazdeikis i ostali domace kombinacije koje im limitiraju potencijal. Budale doveli par stranaca koji su odgovarajuci profil umesto da su rasterali ceo tim i doveli kao pravi ljudi 10 novih stranaca. 4
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koji nivo ruznoce od efesovig dresova... a ni kokoskova frizura nije daleko
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, fradler said: Svi sem Giedraitisa. Don't forget Motiejunas. 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Koji nivo ruznoce od efesovig dresova... a ni kokoskova frizura nije daleko Za Igora se slazem ali su mi Efesovi dresovi odlican old school. Svidjaju mi se.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Don't forget Motiejunas On ce sad da promasuje. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Za Igora se slazem ali su mi Efesovi dresovi odlican old school. Svidjaju mi se. Uf meni su uzasni... nekako mi ova bela linija je ide na plavo A gde je PJ?
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Seljaas ispod radara demonstrira silu protiv Baskonije. Onakvi brkovi zaslužuju trenutak slave.
Don Dusko Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Koliko je gadan Ataman. Koliko je nesnadjen Sorts. 1
JPM Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 20 minutes ago, Don Dusko said: Koliko je gadan Ataman. Pisi ovo cesce da bih ti lajkovao i izbegao upozorenja.
Don Dusko Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Ovo je cista blokada Nunna. Kakav sut Barse u 4Q.
Losmi17 Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Ocajni smo na startu sezone. Ladno nam rahmetla barsa daje stotku usred oake. Tj kratki bez uloge, polurasulo. Morace u rudnik trener Ataman.
Recommended Posts