Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Beloševiću verovatno kum završava ona godišnja testiranja za sudije ? Sramno je debel za sudiju u bilo kom timskom sportu. Edited 1 hour ago by Wingwalker 1
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: u qrac i povrede vise.... ovo nije sportska povreda...ovo je već neki voodoo.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moses Wright i trojke pogadja leptejebo, kakvo pojacanje! Na drugoj strani ovaj Bacot izgleda kao interesantan igrac, prvi put ga malo detaljnije gledam. Ima potencijal, plus sto je ogroman. U odnosu na Wrighta izgleda kao dzin.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Moses Wright je zver. Em je telesina em ima šut spolja.
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 hours ago, Losmi17 said: Teska sramota u areni, pogrdno skandiranje predsedniku kkp. Meni je zasmetalo urlanje tokom odavanja pošte Đorđu Armaniju. Baš nekulturno. Inače, pristojno sportsko veče.. 2/3 poraza..šteta što Gurdenova trojka ne uđe na kraju za 100% učinak 1
MrTripleDouble Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago leleleleleleee kakva zverina Moses! Its hammer time!
Don Dusko Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 2 minutes ago, JPM said: Ko se povredio @Don Dusko? Brandon Boston Jr. Sudario se sa Boldvinom...Pridrzavali ga dvojica da odskakuce do klupe ili van hale. 1
MrTripleDouble Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Air Kondic wtf Svaka cast decku kako je usao bez respekta, kao da ima 10 EL sezona iza sebe. 2
Losmi17 Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 38 minutes ago, Chaos Is Me said: Moses Wright je zver. Em je telesina em ima šut spolja. Ma sta ti je, nije ni blizu papi Rivera...
longbowman Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Mike James mora da se unormali, u poslednje 3 utakmice 20 asistencija, ko hoće ovo da gleda, kome je ovo lepo, ja da sam hteo da gledam timsku košarku ne bih ga na avatar stavljao 7
Ne sam Safete Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Kakvo poluvrijeme Gosa, mogao bi Zalgiris dobiti ovo. Dva jaka skalpa.
Elevator Operater Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Sta sad izvodi ovaj Zalgiris i kvari racunice od starta sezone? 🥲
Shunsuke Nakamura Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Boldvin će da izdominira ove sezone, dosta bolje izgleda nego prošle sezone. Zalgiris je ozbiljna ekipa. Napravili su ozbiljne poteze ljetos.
Ne sam Safete Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Ako se ne varam i prosle godine su krenuli snazno.
Don Dusko Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Daja vu mi je nekako ovo Zalgiris ce posle 2 kola da izgleda odlicno, 1
nemanjau5 Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago (edited) Saras mjenja ko na hokeju. Sem Baldwina ne znam je li iko spojio 5. minuta na terenu u komadu u drugom poluvremenu. Edited 10 minutes ago by nemanjau5
ScepanScekicSto Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Ista prica svake godine, kako igra Zalgiris, kako je Ivanovic top trener itd... Na kraju se svi raspaadnu 1
Recommended Posts