Chaos Is Me Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Šteta za Dubai. Jaiteh nije neka elita ali je prilično potcenjen igrač koji je vrlo efikasan u svojim minutima. Ipak, Lovernj mnogo bolje leže njima nego Partizanu npr, Dubaiju fali poena sa posta. Ja sam lično mislio da će samo Filipa da gurnu fulltime na 5, ionako je tu najbolji.
m0k1 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bukvalno sam identicno mislio sto bi po meni i bilo bolje resenje (da uzme 10 min na 4 i 15-20 na 5), ali je sada ocigledno da njega vide iskljucivo na 4 (njega i Bertransa).
Utopista Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pokušao sam da gledam pripremne utakmice blizanca, imao sam dobru volju ali nisam izdržao duže od po četvrtine, ma ni da me takne - kao da sam gledao neke Darušafake, Makabije, Efese... Svaka čast ko može sa njima da se poveže - ja ne mogu baš nikako. Tako da ove sezone pratim Žalgiris jer je koliko toliko i dalje autohtona priča u granicama normale, mada i oni plešu po tankoj liniji. I Dubai koji ima više igrača sa ovih prostora koji će stvarno i igrati, nego oba ćaci blizanca zajedno. Sve u svemu što se mene tiče Evroliga je postala jedno odvratno takmičenje isluženih Amera i igrača treće klase koji nemaju mesta u NBA... Tužno za Evropsku košarku. A meni lično još tužnije za našu Srpsku 2 1
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zvezda je Zvezda, imali smo 9 stranaca i cele sezone sećam se celu petorku sa strancima, pa nam je bio drag u toj ekipi i petorci Perperoglu, Faje, Odzo.... Čak smo imali sećam se i svih 5 tamnoputih igrača kao i sada. To je prosto neminovno da se dešava u nekoj/nekim sezonama i apsolutno svaki klub ima danas dosta stranaca, inače bi Olimpijakos ili Panatinaikos samo sa mladim Grcima bio od 20 ekipa u Evroligi medju BOTTOM 3 lagano svake, ili skoro svake sezone, a ne na final 4...
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo i Booker se povredio... izlazi Armani na trziste 1
Utopista Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Pa dobro ko voli neka uživa. Nikada više krvavih para nije spucano - možda nešto i uradite najzad... Mene lično takvi 'domaći' klubovi ne privlače ama baš ni malo, a ako u računicu dodam još i to poreklo novca mogu samo da navijam da cela ta za mene odvratna priča pukne što pre... Kao što sam iznad napisao - biće mi zanimljiviji Dubai za gledanje jer jebiga volim da gledam basket, pa makar po nekog igarača sa ovih prostora da ispratim... Edited 5 hours ago by Utopista 1 1
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni deluje da ništa neće uraditi Armani ni ove godine. Imaju uvek mnogo povreda, dosta baš starijih igrača, oni eto ni sa Mirotićem nisu mogli zabosti makar jedan plej in, ili plej of. Baš ih neće i verujem da će oni kao i po mojoj prognozi biti to 11.mesto plafon, ako ne i niže. Oni su retka ekipa primetio sam koja baš kuburi sa povredama apsolutno svake sezone i to glavnih igrača neretko. Setimo se onih sezona kada je konstatno bio povredjen u isto vreme Beron, Šilds i Pengos..
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 31 minutes ago, Utopista said: Pa dobro ko voli neka uživa. Nikada više krvavih para nije spucano - možda nešto i uradite najzad... Mene lično takvi 'domaći' klubovi ne privlače ama baš ni malo, a ako u računicu dodam još i to poreklo novca mogu samo da navijam da cela ta za mene odvratna priča pukne što pre... Kao što sam iznad napisao - biće mi zanimljiviji Dubai za gledanje jer jebiga volim da gledam basket, pa makar po nekog igarača sa ovih prostora da ispratim... Poštenije bi bilo da taj moral highground zauzmeš navijanjem za Armani ili čak Panatu, nego Dubai i, paz' sad, Žalgiris...
Utopista Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Mogao sam da se kladim u život ko će da se javi. 🤣 Objasnlh zašto Dubaji - samo i isključivo jer ima više igrača sa ovih prostora nego vaši ćaci blizanci zajedno, a ja više volim da ispratim te naše momke nego random strance koji dodju da izmuzu neki dolares, nauče par fraza o najboljim navijačima i vozi Miško... Mislim ok, neki od njih se stvarno pošteno bore i svaka im čast na tome, ali imam li valjda pravo da napišem više volim ono prvo i da mi je ovo u rangu za mene debilizma da iz Beograda navijam za Mančester, a da me se ne zaskače? Možda sam zatucan, staromodan, a ne moralan... Samo vi moderni i progresivni istolerišite kada jednom u dva meseca napišem nešto...za razliku od vas koji dnevno ispišete onoliko koliko ja godišnje. Budite malo tolerantni. Ili nemojte - svejedno mi je... A ako kršim neka pravila ima ko će reagovati. Edited 4 hours ago by Utopista
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne budi patetičan, niko te nije zaskočio. Samo sam izložila falinku u tvojoj logici. Takođe nemoj sopstvenu netoleranciju da projektuješ na mene. Jer ti si taj koji ne toleriše što ljudi još uvek navijaju za BG blizance. Imaš pravo da navijaš za koga hoćeš, da pišeš šta hoćeš, ali isto tako ljudi koji dolaze ovde imaju pravo da ne popuše ovu nazovi-moralnu priču.
Utopista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 'Falinka', 'Nazovi moralna priča', 'Patetisanje'... Bukvalno isijavaju mržnja i zemene teza iz tebe. Možda bi se i ljutio da te poznajem, ovako mi je samo smešno, i pomalo žalosno... Eto napisah šta imah, a sada imam pametnija posla nego da trošim vreme na bilo kakvu raspravu sa nekakvim avatarom koji me iz nekog razloga zaskače kada god nešto napišem. Kao neki automatski bot na forumu koji 24h reguje na upise članova za koje je isprogramiran da su nepogodni. 🤣 Edited 3 hours ago by Utopista 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Utopista said: 'Falinka', 'Nazovi moralna priča', 'Patetisanje'... Bukvalno isijavaju mržnja i zemene teza iz tebe. Možda bi se i ljutio da te poznajem, ovako mi je samo smešno, i pomalo žalosno... Eto napisah šta imah, a sada imam pametnija posla nego da trošim vreme na bilo kakvu raspravu sa nekakvim avatarom koji me iz nekog razloga zaskače kada god nešto napišem. Kao neki automatski bot na forumu koji 24h reguje na upise članova za koje je isprogramoran da su nepogodni. 🤣 Opusti se, nije ona toliko loša kao što izgleda, sada je možda u tom mood-u, ali dobra je ona. Možda si joj ti zapravo simpatičan kapiraš, pa onda samo gleda šta ti objavljuješ i replicira ti na bilo koji način da privuče tvoju pažnju i na moje komentare se nadovezuje i komentariše 😄 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ostavio sam "pumpaj" reakciju pošto još uvek nemamo Dubai reakciju. 1 1
Utopista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 20 minutes ago, Zvezdaš96 said: Opusti se, nije ona toliko loša kao što izgleda, sada je možda u tom mood-u, ali dobra je ona. Možda si joj ti zapravo simpatičan kapiraš, pa onda samo gleda šta ti objavljuješ i replicira ti na bilo koji način da privuče tvoju pažnju i na moje komentare se nadovezuje i komentariše 😄 Neko joj je posledio moj Fejsbuk link pa je videla da je mali Bogdan mala maca naspram mene. Osim finasijski. Ali velike finansije sigurno nisu toliko bitne današnjim samostalnim i jakim osobama. Tako da si možda u pravu. I ja sam to pomislio jer smo se lepo slagali na temi o životinjama. A prave žene vole čvrste ljude koji imaju nežno srce prema slabijima. Hej devojko volim i ja tebe! Vremenom ćemo se zajedno izvajati, promeniti i uobličiti tako da budemo savršeni jedno za drugo. Edited 3 hours ago by Utopista
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne, drugari, to što vam se žena na neki način obratila ne znači da je zainteresovana. Možda ćete to vremenom naučiti. 1 5 1
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, DameTime said: Ne, drugari, to što vam se žena na neki način obratila ne znači da je zainteresovana. Možda ćete to vremenom naučiti. Ja sam se šalio oko ovoga, medjutim nažalost Utopista je i ovu šalu shvatio ozbiljno i sada si mu slomila srce, što se može videti i po rekaciji koju je ostavio. Verujem da ti posle ovog tvog poslednjeg komentara više neće replicirati, čak i ako predješ navijati za Dubai i Žalgiris. 1
Utopista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Potonule su sve moje ladje. Džabe je sve, i to što se godinama borim za prava najslabijih, što imam čuku da pod pravim imenom izaberem stranu i javno kritikujem zlo i ako nemam milione i javnost kao gromobran...što sam lepši nego Bogdan i Vuk (doduše to je stvar ukusa, ali svako ko ne boluje od neukusa će to reći 😁 )...ali eto nisam javna ličnost i ne ubacujem dobro... Jbg a baš sam kažu bio talentovan, samo su me više zanimale žene, društvo...nego treninzi dva puta dnevno. Dan danas pamtim tužan pogled ćacija Tomaševića kada je prolazio sa rancem dva puta dnevno i gledao kako se mi zezačimo, muvamo ljubimo, družimo... Možda je zato takav i postao ko zna? To ne znam, ali znam da se ne bih menjao i ako sigurno danas bolje živi nego ja. Eh da sam samo znao da ću ovako surovo biti odbijen, kažnjen i proganjan, trenirao bih bre 3 puta dnevno, učlanio se u stranku, ne bi mi se gadili kapitalistički ili sns milioni... Jer kako pesma kaže - sve za ljubav, sve za... Dobro, dosta je bilo šege, hitam da nahranim moje drage, moje utehe, moje iskrenosti kakve leče dušu - moje mačketine, jer me gledaju kao da ću im ja postati hrana ako ne požurim. Oprostite ako ikako možete i hoćete što mi je ove sezone Dubai simpatičan zbog Jugo kolonije. Ima verovatno i gorih stvari od toga. Možda baš da u ovom trenutku dok decu vode na sahranu roditelja u lancima navijaš za sns ćaci klubove sa sposobnim i simpatičnim bizMisMenima na čelu, onaj jedan kao sa etikete govedjeg mesnog nareska, i drugi atolimar koji je istripovao da je jako sposoban, mada sigurno negde u glavi ispod nasadjene kosice zna da je zapravo samo podoban...ko zna...svako za sebe vJerovatno. Edited 2 hours ago by Utopista 1
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam ispratio, kakvu povredu je doživeo Buker i koliko odsustvo se očekuje?
Jelencom Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lojd postao višak u Monaku dolaskom Nedare, i potpisao danas za Efes. Interesantno 1
Borca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jordan Loyd i zvanicno novi igrac Efesa. Talen Horton-Tucker i zvanicno novi igrac Fenerbahcea, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.
Zvezdaš96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Komotno smo mogli Lojda maznuti, imali smo lovu idalje siguran sam, falio nam je još jedan bek ubica, koji ume cepati i defanzivu, jedina mana Lojda su ledja i ta hronična povreda. Pitam se iskreno šta će Lojd Efesu, napunili su se bekovima, a najgori deo ekipi im je pozicija 3 i delimično pozicija 4 gde su bušni kao švajcarski sir..
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Zvezdaš96 said: Komotno smo mogli Lojda maznuti, imali smo lovu idalje siguran sam, falio nam je još jedan bek ubica, koji ume cepati i defanzivu, jedina mana Lojda su ledja i ta hronična povreda. Pitam se iskreno šta će Lojd Efesu, napunili su se bekovima, a najgori deo ekipi im je pozicija 3 i delimično pozicija 4 gde su bušni kao švajcarski sir.. Na 4 gde vecina timova kuburi imaju Osmanija u zivotnoj formi, koji je i prosle godine radio dobar posao i Smitsa koji je bio planiran za startera ali ga je ovaj izgurao. Nema niceg busnog tu. Sto se trojke tice, ocigledno ce Kokoskov cesto igrati sa 3 mala, ako Kordinije koji brani sve od 1 do 3 i Vajler Beb mogu da se smatraju malim igracima. Sedam ozbiljnih igraca na te 3 pozicije, plus 2 domaca je ocigledno neki standard, dzabe se jeze ovi sto veruju da je manje uvek - vise. To vazi samo ako si Ataman, pa na svakoj poziciji imas po jednog koji ce da gilja 30mpg kad god treba i nece mu padati fokus. U suprotnom rizikujes da u toku sezone usled povreda imas jedno mesec dana kada ne mozes da sastavis funkcionalan roster, izgubis nekoliko utakmica u nizu, zakomplikujes sezonu i okrenes sebi momentum. Evo i Olija sa 9 igraca na spoljnim pozicijama, plus jedan domaci, toliko ima i Zvezda recimo, kao i Armani i mnogi drugi. 2
Djirona Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Jelencom said: Lojd postao višak u Monaku dolaskom Nedare, i potpisao danas za Efes. Interesantno Tanka je granica između forumaškog "sledeća destinacija mu je Spartak iz Subotice" i "menja Lojda u vicešampionu Evrolige" ... Šalu na stranu, istina je negde između. 2
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, GameChanger said: Na 4 gde vecina timova kuburi imaju Osmanija u zivotnoj formi, koji je i prosle godine radio dobar posao i Smitsa koji je bio planiran za startera ali ga je ovaj izgurao. Nema niceg busnog tu. Sto se trojke tice, ocigledno ce Kokoskov cesto igrati sa 3 mala, ako Kordinije koji brani sve od 1 do 3 i Vajler Beb mogu da se smatraju malim igracima. Sedam ozbiljnih igraca na te 3 pozicije, plus 2 domaca je ocigledno neki standard, dzabe se jeze ovi sto veruju da je manje uvek - vise. To vazi samo ako si Ataman, pa na svakoj poziciji imas po jednog koji ce da gilja 30mpg kad god treba i nece mu padati fokus. U suprotnom rizikujes da u toku sezone usled povreda imas jedno mesec dana kada ne mozes da sastavis funkcionalan roster, izgubis nekoliko utakmica u nizu, zakomplikujes sezonu i okrenes sebi momentum. Evo i Olija sa 9 igraca na spoljnim pozicijama, plus jedan domaci, toliko ima i Zvezda recimo, kao i Armani i mnogi drugi. Ima smisla ovo što pričaš, više sam mislio da im je pozicija 3, dakle krilo bušnije. Što se formacije tiče i igre sa 3 mala da i Kokoškov voli igrati kao i Sferopulos neretko, to jeste, samo je pitanje kako će ti kliknuti i hoće li Kokoškov sve to uklopiti, posebno jer prvi put u EL se nije dugo zadržao, niti proslavio u Evroligi Igor Kokoškov. Ja sam pesimističan po pitanju Efesa i više mislim da će imati slabiju sezonu nego prethodnu, no vreme će ipak pokazati. Prošlogodišnja ekipa se probudila tek u finišu sezone i proigrala, ali sa drugim trenerom, videćemo kako će to izgleda u Efesu ove sezone..
Recommended Posts