Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Šteta za Dubai. Jaiteh nije neka elita ali je prilično potcenjen igrač koji je vrlo efikasan u svojim minutima. Ipak, Lovernj mnogo bolje leže njima nego Partizanu npr, Dubaiju fali poena sa posta. Ja sam lično mislio da će samo Filipa da gurnu fulltime na 5, ionako je tu najbolji.

Posted

Bukvalno sam identicno mislio sto bi po meni i bilo bolje resenje (da uzme 10 min na 4 i 15-20 na 5), ali je sada ocigledno da njega vide iskljucivo na 4 (njega i Bertransa).

Posted

Pokušao sam da gledam pripremne utakmice blizanca, imao sam dobru volju ali nisam izdržao duže od po četvrtine, ma ni da me takne - kao da sam gledao neke Darušafake, Makabije, Efese... Svaka čast ko može sa njima da se poveže - ja ne mogu baš nikako.

Tako da ove sezone pratim Žalgiris jer je koliko toliko i dalje autohtona priča u granicama normale, mada i oni  plešu po tankoj liniji. I Dubai koji ima više igrača sa ovih prostora koji će stvarno i igrati, nego oba ćaci blizanca zajedno.  

Sve u svemu što se mene tiče Evroliga je postala jedno odvratno takmičenje isluženih Amera i igrača treće klase koji nemaju mesta u NBA... Tužno za Evropsku košarku. A meni lično još tužnije za našu Srpsku

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted

Zvezda je Zvezda, imali smo 9 stranaca i cele sezone sećam se celu petorku sa strancima, pa nam je bio drag u toj ekipi i petorci Perperoglu, Faje, Odzo....

Čak smo imali sećam se i svih 5 tamnoputih igrača kao i sada.

To je prosto neminovno da se dešava u nekoj/nekim sezonama i apsolutno svaki klub ima danas dosta stranaca, inače bi Olimpijakos ili Panatinaikos samo sa mladim Grcima bio od 20 ekipa u Evroligi medju BOTTOM 3 lagano svake, ili skoro svake sezone, a ne na final 4...

Posted (edited)

Pa dobro ko voli neka uživa. Nikada više krvavih para nije spucano - možda nešto i uradite najzad...

Mene lično takvi 'domaći' klubovi ne privlače ama baš ni malo, a ako u računicu dodam još i to poreklo novca mogu samo da navijam da cela ta za mene odvratna priča pukne što pre...

Kao što sam iznad napisao - biće mi zanimljiviji Dubai za gledanje jer jebiga volim da gledam basket,  pa makar po nekog igarača sa ovih prostora da ispratim...

Edited by Utopista
  • Like 1
Posted

Meni deluje da ništa neće uraditi Armani ni ove godine.

Imaju uvek mnogo povreda, dosta baš starijih igrača, oni eto ni sa Mirotićem nisu mogli zabosti makar jedan plej in, ili plej of.

Baš ih neće i verujem da će oni kao i po mojoj prognozi biti to 11.mesto plafon, ako ne i niže.

Oni su retka ekipa primetio sam koja baš kuburi sa povredama apsolutno svake sezone i to glavnih igrača neretko.

Setimo se onih sezona kada je konstatno bio povredjen u isto vreme Beron, Šilds i Pengos..

Posted
31 minutes ago, Utopista said:

Pa dobro ko voli neka uživa. Nikada više krvavih para nije spucano - možda nešto i uradite najzad...

Mene lično takvi 'domaći' klubovi ne privlače ama baš ni malo, a ako u računicu dodam još i to poreklo novca mogu samo da navijam da cela ta za mene odvratna priča pukne što pre...

Kao što sam iznad napisao - biće mi zanimljiviji Dubai za gledanje jer jebiga volim da gledam basket,  pa makar po nekog igarača sa ovih prostora da ispratim...

Poštenije bi bilo da taj moral highground zauzmeš navijanjem za Armani ili čak Panatu, nego Dubai i, paz' sad, Žalgiris... 

Posted (edited)

Mogao sam da se kladim u život ko će da se javi. 🤣

Objasnlh zašto Dubaji - samo i isključivo jer ima više igrača sa ovih prostora nego vaši ćaci blizanci zajedno, a ja više volim da ispratim te naše momke nego random strance koji dodju da izmuzu neki dolares, nauče par fraza o najboljim navijačima i vozi Miško...  Mislim ok, neki od njih se stvarno pošteno bore i svaka im čast na tome, ali imam li valjda pravo da napišem više volim ono prvo i da mi je ovo u rangu za mene debilizma da iz Beograda navijam za Mančester, a da me se ne zaskače?  Možda sam zatucan, staromodan, a ne moralan... Samo vi moderni i progresivni istolerišite kada jednom u dva meseca napišem nešto...za razliku od vas koji dnevno ispišete onoliko koliko ja godišnje. Budite malo tolerantni.  Ili nemojte - svejedno mi je...  A ako kršim neka pravila ima ko će reagovati.

Edited by Utopista