Сандро Лаки Ђентиле Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Са 12 на 5 за пола минута, крвав те лебац јебо.
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nama ni Nvora ne moze oba bacanja da pogodi, jebem ti sve
Henry Chinaski Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Za obje je Kalina kriv, iako Kodi zreo za neku Krku 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I to ekipa koja je i prosle godine činila čuda ali u korist protivnika...CMM-KALINIC......Baš ova dvojica nastavljaju da lome tim .
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Msm da Kalinic zasluzuje svaku kritiku ovo nije samo danas. 2 1
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ajde Kodi izađi sa pet lepo da te ne gledam Edit: Uđe kepec i lik mu se iza leđa ušunja na zicer Edited 3 hours ago by Sinnerman
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kodi i Jago su verovatno najgori par plejeva u ligi, ovo je horor. 2
Henry Chinaski Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kalina ima veliki, baš veliki kredit, al ovo što igra je baš za kritiku
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sta radi Deda u petorci sad kad se lomi utakmica!? 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad ukrsti sopstvene noge Kalinić, pa zabode u mestu, ni levo ni desno, I obavezno gubi lopte u ključnim trenucima. I ovo radi konstantno 1
drakon1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Henry Chinaski said: Kalina ima veliki, baš veliki kredit, al ovo što igra je baš za kritiku Nema.
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kalina je baš dobro otvorio meč, ali posle toga ono njegovo nervozno i olinjalo.
Henry Chinaski Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, drakon1 said: Nema. Ima, da se ustane kad se kaže Nikola Kalinić, shvatam frustracije, ali nećemo pretjerivati. 2
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kalina bi u ovoj fazi karijere morao da igra max 10 minuta po meču, ne znam zašto je Odzej zaboravljen na klupi. 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo da novi trener ima autoritet da klupira Kalinu, kad to zasluži. 1 1
kojihit Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Večeras sam Zvezdas pa idemo Da je Oblic srpski sin Sta? Zaklao Murata oooo 1 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Meli 5 licna ne znam da li je to dobro ili ne.
Recommended Posts