Zadnji vezni Posted yesterday at 06:54 PM Posted yesterday at 06:54 PM 2 minutes ago, fradler said: Naravno da raspali Dubai okrece Zalgiris nekom bizarnom serijom u cetvrtoj, uklet klub Uklet i nesposoban nije isto. a Mi smo samo nesposobni nista više. Sve sto smo trebali da dobijemo mi smo pukli.To nije ukleto nego nesposobno. 4 1
bodo Posted yesterday at 06:55 PM Posted yesterday at 06:55 PM Just now, DijametralnoSuprotan said: Serija dubaia 20-2 majko mila kakav raspad Zalgirisa. Da. Imali su u jednom trenutku krajem treće +15 i sledi epski raspad nakon toga. Mi ako dobijemo sve tri sigurni smo u završnici ali treba dobiti sve tri. Real isto okrenuo dvocifreni minus . 1
Bejn Posted yesterday at 06:55 PM Posted yesterday at 06:55 PM I da dobijemo ovo ništa se ne menja. Igra je mesecima unazad kriminalna. Ni glave ni repa. Divljina svojstvena svakoj ekipi u kojoj je ćelavi implementirao. Horor. 6
fradler Posted yesterday at 06:56 PM Posted yesterday at 06:56 PM S obzirom na šta liče Nvora i posebno Batler, odlično je što smo uopšte konkurentni. Ćelavi me ekstremno nervira svojom tvrdoglavošću i šablonima, ali ne mogu mnogo da ga kritikujem kad mu se najbolji igrači epski raspadaju. 2
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 06:57 PM Posted yesterday at 06:57 PM 1 minute ago, bodo said: Da. Imali su u jednom trenutku krajem treće +15 i sledi epski raspad nakon toga. Mi ako dobijemo sve tri sigurni smo u završnici ali treba dobiti sve tri. Real isto okrenuo dvocifreni minus . Partizan ce da unakazi Zalgiris to je sigurno. Sto s3 nas tice daj za pocetak da dobijemo ove nesrecnike iz Pariza. 1
Žilee Posted yesterday at 06:59 PM Posted yesterday at 06:59 PM 2 minutes ago, fradler said: S obzirom na šta liče Nvora i posebno Batler, odlično je što smo uopšte konkurentni. Ćelavi me ekstremno nervira svojom tvrdoglavošću i šablonima, ali ne mogu mnogo da ga kritikujem kad mu se najbolji igrači epski raspadaju. Nema ovde sta Sale da je kriv ,jesu izmene cudne Segi i Kalina i Chima za Semija to stoji,ali Batler je kriminala.
Zadnji vezni Posted yesterday at 07:00 PM Posted yesterday at 07:00 PM (edited) 4 minutes ago, fradler said: S obzirom na šta liče Nvora i posebno Batler, odlično je što smo uopšte konkurentni. Ćelavi me ekstremno nervira svojom tvrdoglavošću i šablonima, ali ne mogu mnogo da ga kritikujem kad mu se najbolji igrači epski raspadaju. Trener nekog učini ili boljim ili lošijim nego što jeste. Ovaj naš nas je defanzivno ugasio,ali je pride i dobar deo igrača ugasio deljenjem minutaže i šablonima. Pa svaki poznavalac prilika može sa sigurnošću da kaže koja petorka počinje,kad će na klupu Cartera i Rivera, koliko će minuta ko da igra,kad da udje ,itd itd. To već zna svaki navijač CZ ,a ne profi trener ili igrač nekog kluba u EL. Mi dobijamo samo ako se otvori da se sipa i da su procenti visoki.Sve drugo je prdnjavina u čabar. Edited yesterday at 07:01 PM by Zadnji vezni
Dzo23 Posted yesterday at 07:01 PM Posted yesterday at 07:01 PM Nwora jurca ko mu muva bez glave. Dečko ne razmišlja uopšte. Uhvatio je loptu na 50 sek do kraja, i umesto da smiri da se odigraju 2 napada on ide u roling hoce da predribla sve igrače od koša do koša. Sačuvaj Bože
Milko Miller Posted yesterday at 07:01 PM Posted yesterday at 07:01 PM Ja kod svakog igrača vidim neku vrstu intenziteta doslednoj ovoj fazi sezone. Naravno neko ce igrati lošiji neko bolji, ali body language manje više kako treba. Samo Batler i Nvora igraju kao da je sedmo kolo. To izgleda toliko neozbiljno da se stvarno pitam da li ih treba uopšte ubaciti za drugo poluvreme.
djenkoslav Posted yesterday at 07:03 PM Posted yesterday at 07:03 PM 17 minutes ago, srlepajce said: Uopste mi se ne svidja ova jurnjava sa njima Daj bre cvrsce "Ovi vole da igraju brzo i divlje... hmmm, imam ideju, aj' mi da igramo kako oni vole." - Sale verovatno 1
Žilee Posted yesterday at 07:08 PM Posted yesterday at 07:08 PM PA DODAJ SAMOM U KONTRI JBT ZIVOT ISTA SITUACIJA DVA PUTA
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 07:08 PM Posted yesterday at 07:08 PM Dve kontre 2 na 1 pravimo faulove u napadu. Kakvi mozgovi.
Disfruto Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM hahahahahahahhahah i treba da ispadnemo iz 10 1
No name Posted yesterday at 07:10 PM Posted yesterday at 07:10 PM Kakav šablonski trener. Počeo utakmicu sa Riverom i Carterom pa sad počinje i drugo poluvreme. Posle će da ih izvede i da ih ne uvede do kraja meča. MOMENTALNO MU TREBA DATI OTKAZ BEZ OBZIRA NA ISHOD. 1
vladi Posted yesterday at 07:11 PM Posted yesterday at 07:11 PM Ovako izgleda ekipa koja nema trenera, primer za udžbenike 4
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 07:11 PM Posted yesterday at 07:11 PM Batler mora umesto Nvore Batler mora umesto Nvore
No name Posted yesterday at 07:14 PM Posted yesterday at 07:14 PM Polako ljudi nemoj te se trkati sa njima oni žive od trčanja. Strpljivo, dug napad, ne dozvolite da vam trče u ledja, svaki pokušaj trčanja secite faulovima.
TB Told Posted yesterday at 07:16 PM Posted yesterday at 07:16 PM Naša brža igra i odmah ponovo plus.
K.Dot Posted yesterday at 07:16 PM Posted yesterday at 07:16 PM Sad ih davimo, ne mogu ni oni da jurcaju baš celu utakmicu.
Guru Posted yesterday at 07:17 PM Posted yesterday at 07:17 PM Samo ubrzavaj i gazi u tranziciji, pusti narikače sa foruma. 5
Recommended Posts