Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 06:27 PM Posted yesterday at 06:27 PM Dobrić, kapitenski. Bravo! Ok smo za sada.
Henry Chinaski Posted yesterday at 06:28 PM Posted yesterday at 06:28 PM 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Znaci odlucili smo da napadom dobijemo, u odbrani sta uradimo. Videcemo da li se isplati imati takav pristup protiv Parisa. Za sad je dobro, za sad. Ne maleriši
Blejk Posted yesterday at 06:29 PM Posted yesterday at 06:29 PM Dobric 3 trojke, vruca ruka...i kao nagrada izmena. Bravo, ovo nikad nisam video. 4 1
Sinnerman Posted yesterday at 06:29 PM Posted yesterday at 06:29 PM Ovo su lagano tri bacanja za Pariz.
Žilee Posted yesterday at 06:29 PM Posted yesterday at 06:29 PM Zakonom zabraniti ovo pravilo o 3 bacanja sa pola terena.
Disfruto Posted yesterday at 06:30 PM Posted yesterday at 06:30 PM Moneke i Dobric su se zapalili i po kazni odmaraju do poluvremena 2
Dzo23 Posted yesterday at 06:30 PM Posted yesterday at 06:30 PM Čim Batler i Kalina uđu raspad. Kao po običaju
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 06:30 PM Posted yesterday at 06:30 PM (edited) 4 minutes ago, Henry Chinaski said: Ne maleriši Ko malerise, divljacke ekipe poput Parisa se dobijaju odbranom, mi smo se odlucili da igramo u ovom ritmu. Nisam siguran da je to pametno ali za sad daje rezultat. Edited yesterday at 06:32 PM by DijametralnoSuprotan 1
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 06:31 PM Posted yesterday at 06:31 PM Butler totalno van utakmice 1
K.Dot Posted yesterday at 06:33 PM Posted yesterday at 06:33 PM Pariz igra brzo a mi ćemo izgleda još brže.
Sector Posted yesterday at 06:33 PM Posted yesterday at 06:33 PM Tragično je šta mi igramo kad se lomi sezona. A implementator još samo moju babu nije uveo u igru. 4 2 2
Вујке Posted yesterday at 06:35 PM Posted yesterday at 06:35 PM Саша је свесно одлучио да се надтрчава са Паризом, који само тако и уме да игра. Видећемо на крају али скептичан сам да можемо да их победимо у њиховој игри
No name Posted yesterday at 06:35 PM Posted yesterday at 06:35 PM Nek neko javi neko implementatoru da mu je još Izundu ostao na klupi. Ah evo ga, taman sam se zabrinuo da ne izrotira svih 12 u 15 min utakmice. 1
Bejn Posted yesterday at 06:35 PM Posted yesterday at 06:35 PM 5 minutes ago, Don Dusko said: Ko jos ne zna? Implementator. 1
Zadnji vezni Posted yesterday at 06:35 PM Posted yesterday at 06:35 PM Da li se zna išta koće li malog Radoševića razigravati sledeću tekmu? Da izrotira sve što ima ,kad je bal nek je maskembal. SO ne zna gde udara. Ovo što mi igramo prvenstveno u defanzivi je nivo samog dna EC ekipe. Da mu daš 5 najboljih defanzivaca na svojim pozicijama primao bi opet od 25-30 po četvrtini.
Dzo23 Posted yesterday at 06:36 PM Posted yesterday at 06:36 PM Kakve generičke izmjene. Bez grama osjećaja za samu utakmicu i njen tok. 2
K.Dot Posted yesterday at 06:36 PM Posted yesterday at 06:36 PM 14 minuta igre, kod nas je ušlo svih 20 igrača. A neki ovde su hteli i na F4.
Bejn Posted yesterday at 06:36 PM Posted yesterday at 06:36 PM Do poluvremena ima da nam utrpaju 60 komada.
TB Told Posted yesterday at 06:37 PM Posted yesterday at 06:37 PM 6 minutes ago, Blejk said: Dobric 3 trojke, vruca ruka...i kao nagrada izmena. Bravo, ovo nikad nisam video. Suluda izmena. Umesto da ga pusti da nastavi on po šablonu uvodi Kalinića.
Recommended Posts