Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, K.Dot said:

Ljudi skoro nijednu trojku nisu pogodili, nešto slično kao Pao, kad počne da im ulazi šut onda će biti samo skok nas zajebao kao što ponavlja ovaj krpelj. 

Što si nervozan, ja samo mnogo cenim tvoje vrhunsko poznavanje košarke.

Posted
Just now, Čočo said:

Zašto ne igra Moneke? Pre početka predstavljanja ekipe otrčao sa nekim iz štaba u svlačionicu i kad se vratio samo sedi na klupi. 

Možda mu je rečeno da je nebitna utakmica. Čekaju nas bitne u EL sledeće nedelje. 

Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Nikakve, osim da igramo bez Monekea, da smo u Petak vece zavrsili mec u Atini, i da nam ovaj mec nista ne znaci osim nekoh prestiza...

Pa dobro, i oni igraju bez Vasingtona i Marinkovica, oni su imali duplo kolo dok mi 1 utakmic u petak, i ako derbi nista ne znaci onda do klinca sve.

Posted
Just now, Stefi88 said:

Nikakve, osim da igramo bez Monekea, da smo u Petak vece zavrsili mec u Atini, i da nam ovaj mec nista ne znaci osim nekoh prestiza...

ljubi te brat

mi igramo bez pozicije 4, sa jednim igracem na poziciji 2, sa Kalatesom koji ima 36 godina.

u rosteru imate 10 legitimnih EL igraca, nama ulazi Radanov i Lakic

igrate kuci

nemo leba ti...

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Stefi88 said:

Igramo odlicno s obzirom na okolnosti.

Nije ovo odlično ni pod kakvim okolnostima. Nije kriminal kao u Sarajevu, ali daleko je od odličnog.

Posted
5 minutes ago, YAO said:

Najveci problem ovog tima je sto i kad igras dobro bices zamenjen i kad igras lose bices zamenjen. I sa takvim stavom kad udjes u mec bude ti svejedno

Ma možeš Doncica da mu dovedeš,  ima da igra redukovano i da ga menja posle dva minuta. Ringispil, bez ikakvog objasnjenja.  

Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

Ne zanima me toliko sto imaju samo 5p zbirno. Nek daju kad je bitno, kao Nan. 

Upravo, Semi i Kalinić su se uključili, ovo je sasvim ok napadački, a na njima je da se uključe do kraja utakmice.

Posted

Koliko su ljudi samo osporavali Kodija i Batlera favorizovali kao klasu za njega... ovaj je IGRAČINA koja nas vuče cijelu sezonu! 

• Like 2
Posted
Just now, Disfruto said:

Nadam se da je ovo Dobricu poslednji mec u klubu. Vreme je za Krku

Kako ne, taj ti je na Zvezdinoj sisi dokle mu se hoce.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Disfruto said:

Nadam se da je ovo Dobricu poslednji mec u klubu. Vreme je za Krku

Apsolutno beskoristan na obje strane parketa...niti šta odbrani...niti može nešto pogoditi

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Bejn said:

Ovakav kurcoboliki roster nismo imali nikada.

Jel si prespavao proslu sezonu sa Nedovicem i Petrusevim

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Cavani said:

Jel si prespavao proslu sezonu sa Nedovicem i Petrusevim

Čekaj da ovi stignu do KLS.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...