Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stvarno mi negativno uticu na zdravlje nase serije od po 0:11 i vise
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi nismo normalna ekipa da mi Bog kaže da jesmo... 0-11 za 3min ... I to od momenta do kojeg imamo najbolji period igre... Od sjaja do očaja...
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja gledam opušteno zato što mi je rečeno da je ova utakmica nebitna ali opet se nerviram, na šta bre ovo liči. 2
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, K.Dot said: Ja gledam opušteno zato što mi je rečeno da je ova utakmica nebitna ali opet se nerviram, na šta bre ovo liči. Već je -30?
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovako je bilo i u Grčkoj, znači ipak nije samo do Nana. 1
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dva puta pravimo glup faul pri isteku napada. Posebno je glup bio ovaj CMM.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Igramo mnogo bolje nego sto rezultat pokazuje. Imam neki osjecaj da cemo ovo dobiti.
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Papi i Karter nisu igrali mesecima, pa opet deluju bolje od Jaga i Dobrica 8
vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uhvatili smo arenu na krivoj nozi, nisu stigli da stisaju 4 4
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ok, ako ovakvo suđenje budu imale gostujuće ekipe i u plejofu, ne brinem za aba titulu. 2
Filbi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, vinogradskaopera said: Uhvatili smo arenu na krivoj nozi, nisu stigli da stisaju Plavšić veseli se trudu baš...
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, vinogradskaopera said: Uhvatili smo arenu na krivoj nozi, nisu stigli da stisaju Ocekivali protiv sudija
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Kosjan Willavić said: Papi i Karter nisu igrali mesecima, pa opet deluju bolje od Jaga i Dobrica Nemoj tako, dobric je bio na tribini kad je bio mlad ima snimak🤣
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Сандро Лаки Ђентиле said: Зна ли се шта је са Монекеом? Povreda na zagrevanju 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Može li mi neko reći jel nema severa u ABA? Ostali ispred Arene. Navika, šta ćeš. 1 2 1
Recommended Posts