Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Tajm aut na 5 sekundi do kraja 3. cetvrtine pri ubacivanju lopte pod nasim kosem.

Tajm aut sad na kraju utakmice?

Sta je bre ovo?

Posted (edited)

Kad mi svaki put ovako seljački i bezblamno budemo jahali sve Valensije, Bajerne i Dubaije ovog sveta tad ćemo i biti bliži top 6 poput govana Panate & co. Oni nisu smeli ovo da izgube po cenu prekida, mi možemo svaku. Tako stvari funkcionišu u ovom paypal amaterskom smeću od takmičenja. Momci, glave gore, idemo dalje. Pašće Baskonija i Barselona za ovo. 

Edited by Molina23
  • Like 6
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Teleći sač said:

U trenutku kad smo prestali da igramo small ball, mi smo i dalje vodili. Drugo i oni su zaigrali bez Lesora i Farida, moras nekako da im ispariras. Prosto je Nan usao u svoje ludilo, mi pravili gluposti na terenu i to se okrenulo. 

Ja se ne razumem mnogo u košarku, ali jel nije bilo logično staviti Rivera da napadne koga god da imaju da glumi peticu

Posted
Just now, ElPibe91 said:

Ja se ne razumem mnogo u košarku, ali jel nije bilo logično staviti Rivera da napadne koga god da imaju da glumi peticu

Rivera koji nema nijedan odigran minut vec 30 kola? 

• Like 1
Posted

Borimo se, napravimo razliku, taman da overimo pobedu i  onda tako jeftino prospemo. 

Kao iz onog glupog vica:

"Hey gringo, you f*ck very well, but lady has already gone". 

Izgoreo sam. 

Posted
2 minutes ago, Teleći sač said:

Rivera koji nema nijedan odigran minut vec 30 kola? 

Pa nije mu smetalo da odigra korektan meč. Bar da napadne unutra nekog, iznudi faul, gurne ih u bonus, neki lak poen iz reketa