drakon1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tajm aut na 5 sekundi do kraja 3. cetvrtine pri ubacivanju lopte pod nasim kosem. Tajm aut sad na kraju utakmice? Sta je bre ovo?
Carl Johnson Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 35 minutes ago, drakon1 said: Valjda Obradovic sada kapira da Butlera ne treba da vadi barem jos par minuta. Ne kapira
drakon1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Imas +12, useres sa petorkama primis laganih 5 poena i onda se ugasis u 4. cetvrtini. Luzerski mentalitet.
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kad mi svaki put ovako seljački i bezblamno budemo jahali sve Valensije, Bajerne i Dubaije ovog sveta tad ćemo i biti bliži top 6 poput govana Panate & co. Oni nisu smeli ovo da izgube po cenu prekida, mi možemo svaku. Tako stvari funkcionišu u ovom paypal amaterskom smeću od takmičenja. Momci, glave gore, idemo dalje. Pašće Baskonija i Barselona za ovo. Edited 2 hours ago by Molina23 6 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prosle nedelje najbolji košarkaši na svetu, od večeras najgori..
ElPibe91 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Teleći sač said: U trenutku kad smo prestali da igramo small ball, mi smo i dalje vodili. Drugo i oni su zaigrali bez Lesora i Farida, moras nekako da im ispariras. Prosto je Nan usao u svoje ludilo, mi pravili gluposti na terenu i to se okrenulo. Ja se ne razumem mnogo u košarku, ali jel nije bilo logično staviti Rivera da napadne koga god da imaju da glumi peticu
Teleći sač Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, ElPibe91 said: Ja se ne razumem mnogo u košarku, ali jel nije bilo logično staviti Rivera da napadne koga god da imaju da glumi peticu Rivera koji nema nijedan odigran minut vec 30 kola? 1
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Krenuti 4/4 bez oba glavna ballhandlera. Svaka cast. 1
Amigdala Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Borimo se, napravimo razliku, taman da overimo pobedu i onda tako jeftino prospemo. Kao iz onog glupog vica: "Hey gringo, you f*ck very well, but lady has already gone". Izgoreo sam.
ElPibe91 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Teleći sač said: Rivera koji nema nijedan odigran minut vec 30 kola? Pa nije mu smetalo da odigra korektan meč. Bar da napadne unutra nekog, iznudi faul, gurne ih u bonus, neki lak poen iz reketa
Recommended Posts