Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne smem da kažem, pred očima mi je neko Shortsovo povampirenje. Takvi smo mi baksuzi. 1 1
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Batler me neodoljivo podseća na Saleta Kataia ... lakoća uz bol u preponama a pleše li pleše... Klasa... 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Voda u uši. Sad trpaj magare dok su mu noge u blatu. 🔥🔥🔥 Edited 3 hours ago by Čočo
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Drzite ih na povodcu kao da su SC Derbi Sad razumem ono tvoje juce. :D 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Butler terorise PAO, koliko su fluidniji napadi sa njim. CMM je dobar igrac ali nema taj pregled ni magiju, ma ni priblizno.
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako ovo dobijemo, gledaću reprizu 10 puta. Ako ne, pozovite rečnu policiju da me traže ispod Brankovog mosta. 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, drakon1 said: Valjda Obradovic sada kapira da Butlera ne treba da vadi barem jos par minuta. Tri napada je loše odigrao uzastopno. 3
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mnogo me iznervira kad vidim ovo poput Semija, vrati loptu, što siliš u gužvi. 2
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Normalno, grbavi Rogavopulos, ko drugi. Sa druge strane Jago je igrač manje na obe strane terena ali to nam je što nam je. Možda bi Miljenovic odigrao bolju odbranu, u napadu teško da može gore od ovoga sto Jago pruža mesecima unazad vec. Edited 3 hours ago by K.Dot
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Žilee said: Yago dao poslednju otvorenu trojku ,ne znam.ne secam.se Tačno je da odavno nije dao otvorenu trojku, ali ovo nije bila otvorena trojka.
drakon1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zasto TO na 5 sekundi pred kraj 3. cetvrtine? Mozda ce nam trebati u 4.?
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ajde još samo 10 minuta momci. Ako ima Boga ovo zaslužujemo da dobijemo. 💪
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Usrali smo tri napada Jago se trudi ali od njega nista
Вујке Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ајде браћо само још 10 минута, ово ће бити дефакто овера плејофа ако добијемо
vladi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Treba ih uvesti u bonus sto pre, oni jure rezultat, samo polako i napadi do kraja
Recommended Posts