Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Stefi88 said: Ja ne zameram momcima nista veceras, mozda malo na zalaganju, ali posle onakve tekme protiv Fenera gde je proslo manje od 2 dana, igramo u gostima protiv ozbiljne i odmornije ekipe nema sta... Mnogo mi je bitniji petak i kako cemo da izgledamo, ova aba mi je nebitna dok ne dodje zavrsnica. Nek onda igraju Karter, Jago, Miljen i Deda...
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ebuka je isto isceđen, nije se pojavio večeras. I on bi bio logičnije rešenje za odmor od Bolomboja, kome čak i trebaju minuti. Da se igra u Dubaiju, razumeo bih ovakvo izdanje posle potrošnje protiv Fenera. Ovako sam ipak očekivao da odigramo dostojanstven meč, jedno egal poluvreme i izgubimo desetak razlike. Ovo je ipak bruka, a bojim se da nas nešto slično čeka i u petak.
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nama je izgleda svaka utakmica protiv Dubija 'nebitna'. 3
Desiderius Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Od tolike potrošenosti njemu ni na -30 ne igraju igrači bez minuta već isisava i dalje te "umorne" Čeka samo da se neko još ne daj bože i povredi a to najčešće dolazi sa ovakvim pristupom Edited 1 hour ago by Desiderius 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Dzo23 said: Kako kad redovno primamo 50+ poena za poluvrjeme? Ajde ok vjerovacu ti...Evo čekam Oaku i petak. I isto tako smo u drugom poluvremenu tih utakmica spuštali protivnika i na 30 poena. To što je ovo katastrofalna utakmica sigurno ne znači da je Dubai i posebno Partizan bolji od nas.
Вујке Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Верујем да Боломбоја одмара по савету лекара, јер његова повреда је била једна од најчуднијих и најређих у историји кошарке. Нема ми логике да га је оставио због било чега другог, јер једино он би могао да се јури са бековима Дубаија вечерас, поготово са Бејконом.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ćelavi ako nešto ume, to je da podvikne. Očekivao sam kakvu-takvu reakciju na poluvremenu, a mi izgledamo duplo gore nego u prvom. 1
Вујке Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Nama je izgleda svaka utakmica protiv Dubija 'nebitna'. Буквално смо их рутинирали пре месец дана. Било је 13 разлике на минут и по до краја. 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bice ruzno i odrazice se na samopouzdanje ako izgubimo 40+ razlike. Sramota velika...
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Issey said: Nek onda igraju Karter, Jago, Miljen i Deda... Pokusava mozda da ublazi debakl 1
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da zovnemo mi Duska da bane sutra ,jedno 5 6 sati treninga dok im muda ne poplave za ovu kurcobolju da vidis kako ce igraju posle
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako već idemo da izgubimo -30 do -40 onda vadi Kodija. Crći će čovek. A kad ostanemo bez njega možemo slobodno da motamo kablove. Al bukvalno. 1
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Issey said: Nek onda igraju Karter, Jago, Miljen i Deda... U teoriji zvuči lepo, u praksi je to 115-46 za Dubai. 1
Desiderius Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Вујке said: Буквално смо их рутинирали пре месец дана. Било је 13 разлике на минут и по до краја. A oni nas rutiniraju svaku sem te već dve godine 😁 4
Bejn Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Just now, Вујке said: Буквално смо их рутинирали пре месец дана. Било је 13 разлике на минут и по до краја. Ne sećam se da je ta utakmica bila baš rutiniranje. Ovo večeras je rutiniranje tj. nabijanje. 2
Issey Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 2 minutes ago, fradler said: U teoriji zvuči lepo, u praksi je to 115-46 za Dubai. Nebitno, svejedno gubiš a protiv Grka nećemo biti sveži...
DijametralnoSuprotan Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 4 minutes ago, Вујке said: Буквално смо их рутинирали пре месец дана. Било је 13 разлике на минут и по до краја. Koliki nam je skor protiv njih?
TB Told Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 3 minutes ago, Desiderius said: A oni nas rutiniraju svaku sem te već dve godine 😁 Od pet odigranih do sada (uključujući i VTB kup) rutinski su dobili dve.
Čočo Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago (edited) Mi ovako igramo ABA ligu od početka sezone. Nije mi jasno ako se igra da bi se rastrčkarali i bacili koju loptu u koš onda je igrajte sa juniorima i ovima sa kraja klupe. Rizikovati još i povrede bitnih igrača u tim okolnostima je bezveze i nepotrebno. Edited 56 minutes ago by Čočo
Erik Kartmen Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Jbt... iscjediš momke u petak da izvuku pobjedu protiv Fenera i odvuče ih sve u Sarajevo, sa danom odmora, i umjesto da ih odmaraš za Pao guraš ih u besmislenu, unaprijed izgubljenu utakmicu. Uz to imaš: Jago Miljen Dobrić Deda Mot Karter... Plus Nvora malo da trenira šut I svi mogu da guraju po 35 minuta, ali jaši CMM, Batlera i ostale bez potrebe. U ABA je put jasan - budeš 4. i ideš na KKP na dvije dobijene. Sa druge strane, dok god možeš guraš EL zbog plej ofa. Ako puknemo u EL nikoga ABA neće zanimati svakako... 1
Dzo23 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Petrusev usrao Monekeu u startu. Kabengele Izundua, a Bejkon Dobrica pa redom ostale. Imaju mnogo jače individualce koje naši igrači ni u priči ne mogu da čuvaju. 1
drakon1 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 11 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Nama je izgleda svaka utakmica protiv Dubija 'nebitna'. Tebi "Lista Stuba Srama" ne gine. 3
Recommended Posts