Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Stefi88 said:

Ja ne zameram momcima nista veceras, mozda malo na zalaganju, ali posle onakve tekme protiv Fenera gde je proslo manje od 2 dana, igramo u gostima protiv ozbiljne i odmornije ekipe nema sta...

Mnogo mi je bitniji petak i kako cemo da izgledamo, ova aba mi je nebitna dok ne dodje zavrsnica.

Nek onda igraju Karter, Jago, Miljen i Deda... 

Posted

Ebuka je isto isceđen, nije se pojavio večeras. I on bi bio logičnije rešenje za odmor od Bolomboja, kome čak i trebaju minuti.

Da se igra u Dubaiju, razumeo bih ovakvo izdanje posle potrošnje protiv Fenera. Ovako sam ipak očekivao da odigramo dostojanstven meč, jedno egal poluvreme i izgubimo desetak razlike. Ovo je ipak bruka, a bojim se da nas nešto slično čeka i u petak.

Posted (edited)

Od tolike potrošenosti njemu ni na -30 ne igraju igrači bez minuta već isisava i dalje te "umorne" 

Čeka samo da se neko još ne daj bože i povredi a to najčešće dolazi sa ovakvim pristupom

Edited by Desiderius
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, Dzo23 said:

Kako kad redovno primamo 50+ poena za poluvrjeme? 

Ajde ok vjerovacu ti...Evo čekam Oaku i petak. 

I isto tako smo u drugom poluvremenu tih utakmica spuštali protivnika i na 30 poena. To što je ovo katastrofalna utakmica sigurno ne znači da je Dubai i posebno Partizan bolji od nas.

Posted

Верујем да Боломбоја одмара по савету лекара, јер његова повреда је била једна од најчуднијих и најређих у историји кошарке. Нема ми логике да га је оставио због било чега другог, јер једино он би могао да се јури са бековима Дубаија вечерас, поготово са Бејконом. 

Posted

Ćelavi ako nešto ume, to je da podvikne. Očekivao sam kakvu-takvu reakciju na poluvremenu, a mi izgledamo duplo gore nego u prvom.

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

Nama je izgleda svaka utakmica protiv Dubija 'nebitna'.

Буквално смо их рутинирали пре месец дана. Било је 13 разлике на минут и по до краја.

• WOW 1
Posted

Da zovnemo mi Duska da bane sutra ,jedno 5 6 sati treninga dok im muda ne poplave za ovu kurcobolju da vidis kako ce igraju posle

Posted

Ako već idemo da izgubimo -30 do -40 onda vadi Kodija. Crći će čovek. A kad ostanemo bez njega možemo slobodno da motamo kablove. Al bukvalno.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Issey said:

Nek onda igraju Karter, Jago, Miljen i Deda... 

U teoriji zvuči lepo, u praksi je to 115-46 za Dubai.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Вујке said:

Буквално смо их рутинирали пре месец дана. Било је 13 разлике на минут и по до краја.

A oni nas rutiniraju svaku sem te već dve godine 😁

• Like 4
Posted
Just now, Вујке said:

Ne sećam se da je ta utakmica bila baš rutiniranje. Ovo večeras je rutiniranje tj. nabijanje.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, fradler said:

U teoriji zvuči lepo, u praksi je to 115-46 za Dubai.

Nebitno, svejedno gubiš a protiv Grka nećemo biti sveži... 

Posted
3 minutes ago, Desiderius said:

A oni nas rutiniraju svaku sem te već dve godine 😁

Od pet odigranih do sada (uključujući i VTB kup) rutinski su dobili dve.

Posted (edited)

Mi ovako igramo ABA ligu od početka sezone. Nije mi jasno ako se igra da bi se rastrčkarali i bacili koju loptu u koš onda je igrajte sa juniorima i ovima sa kraja klupe. Rizikovati još i povrede bitnih igrača u tim okolnostima je bezveze i nepotrebno. 

Edited by Čočo
Posted

Jbt... iscjediš momke u petak da izvuku pobjedu protiv Fenera i odvuče ih sve u Sarajevo, sa danom odmora, i umjesto da ih odmaraš za Pao guraš ih u besmislenu, unaprijed izgubljenu utakmicu. 

Uz to imaš:

Jago

Miljen

Dobrić

Deda

Mot

Karter... 

Plus Nvora malo da trenira šut

I svi mogu da guraju po 35 minuta, ali jaši CMM, Batlera i ostale bez potrebe. 

U ABA je put jasan - budeš 4. i ideš na KKP na dvije dobijene. Sa druge strane, dok god možeš guraš EL zbog plej ofa. Ako puknemo u EL nikoga ABA neće zanimati svakako...

• Like 1
Posted

Petrusev usrao Monekeu u startu. 

Kabengele Izundua, a Bejkon  Dobrica pa redom ostale. 

Imaju mnogo jače individualce koje naši igrači ni u priči ne mogu da čuvaju. 

• Like 1