Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Imaju ruku na srce bolje igrace na svakoj poziciji, a pogotovo je to izraženo na unutrašnjim gdje nas razbijaju. 

Posted
5 minutes ago, TB Told said:

Ne verujem da je žrtvovana utakmica, njima dvojici je svakako potreban odmor. Dubai ima mnogo teži raspored sledeće nedelje, pa se to ne vidi u pristupu.

Govor tela nasih igraca govori suprotno. Sve u svemu, bitnije je sta bude sa PAO, mada ne moraju bas da nas osure 20+ vcrs

• Like 1
Posted
1 minute ago, fradler said:

Nebitna utakmica u suštini, ali frustrira ovakva nemoć. Da Dubaiju ovde treba 45 razlike, bilo bi 45 razlike.

Nek bude i 60 nek odmore nosioci 

Posted
14 minutes ago, Volter said:

Odmor.

Od čega?

Igra bez Bolomboya, vadi Monekea iako opet igra dobro. In the meantime nam trpaju 37 poena za 10 minuta.

Posted
2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Govor tela nasih igraca govori suprotno. Sve u svemu, bitnije je sta bude sa PAO, mada ne moraju bas da nas osure 20+ vcrs

Slažem se da je pristup loš, ja samo mislim da nije unapred žrtvovana utakmica. 

Posted
Just now, vinogradskaopera said:

Kolko gubitnicki stav

Nebitna liga nebitna utakmica

Nek rezerve zasluze platu i nek odigraju ovo

Posted
1 minute ago, drakon1 said:

Od čega?

Igra bez Bolomboya, vadi Monekea iako opet igra dobro. In the meantime nam trpaju 37 poena za 10 minuta.

Vadi Monekea zbog dva faula ,šta treba da ostaje da dobije i treći?

Posted

vadi Monekea iako opet igra dobro.

S obzirom da je napravio 2 faula za tri minuta ne vidim kako je mogao da ga ostavi u igri.

• Like 1
Posted

Od čega?

Preneo sam samo ono što je rekao Plavšić. 

• Like 1
Posted

Evo su dezurni pljuvaci, doslo je i njihovih 5 minuta. Posle manje od 48 sati nakon onakvog meca protiv Fenera gde je potrosnja bila ogromna, bez Bolomboja koji je jedan od najboljih defanzivaca ekipe i Kalinica koji je isto faktor u odbrani se ocekuje da igramo utakmicu na kos manje

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Kako Dubai ne odmara nosioce a igraju EL i legitimno se bore za play in? Sme li to tako?

jer imaju 40 igraca?