Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, fradler said: Nije dobro... Batler u solidnom kanalu, deluje nekako iscrpljeno Prokletstvo KRK-a biće da je. Nema šta. A i ovaj Efes se mesecima raspada i sad odjednom ipak žele da kidaju i grizu 😄 Daj Bože da se promenilo nešto posle 5 godina i da razbiju momci taj mit
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, fradler said: Nije dobro... Batler u solidnom kanalu, deluje nekako iscrpljeno U sto je u kanalu 🤣
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bravo Butler. Semi ga bas komplikuje Ovo faul? 1
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Upropastiše smradovi potez kola nabijem ih na kurac. Slepci odvratni. 2
stefan81888 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Uf nije dobro. 😛 Ovo vuče podatke direktno sa Live teme, na osnovu kukanja ovde skontao razliku. 2 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Disfruto said: Izundu ulazi na -12 verovatno A treba Bolomboj izaci?
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Knipex said: Upropastiše smradovi potez kola nabijem ih na kurac. Slepci odvratni. Sta kurc kola, ovo je bio potez sezone
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Djeluje mi da su momci još pod euforijom osvajanja kupa. 1
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Žilee said: Kodi i Jago uzasno organizuju napade. ne nego je jedina akciju koju ovaj tim ima, spanski pik laso procitao i zaustavio sav napad
Maksim Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Preveliki broj lakih poena iz kontri za Efes, djeluje da se dobro branimo iz pozicionog napada ali problem su izgubljene lopte i laki poeni iz kontri.
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Sector said: Djeluje mi da su momci još pod euforijom osvajanja kupa. Pa kažem ja, tj. ja msm da ukupno 5 sezona Zvezda nije pobedila prvu utakmicu posle KRK-a 😄😭
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Dobro je pa vodimo 6 razlike jer po upisima kao da gubimo 20 Koliko gubimo? Da je ovakav rez tema bi gorela i ispisalo bi se 30 strana do sad.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Olympiakosu zelim da sve izgube do kraja ,kakva beda od igre.
Nek grmi jako Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Svi se muče u ovom kolu i igraju na guzove, još smo mi i podnošljivi. Edited 1 hour ago by Nek grmi jako 1
Recommended Posts