Geronimo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, 3x3cz said: De ti nama objasni kako jago Dobric i davidovac zaslužuju da igraju Nije to pitanje, vec zasto ne igra Grejm. A ova dvojca igraju je, verovatno, odradjuju profesionalno zadatke koje im trener dodeli, naravno, u okviru njihovih mogucnosti/nemogucnosti. Odmaramo dva udarna igraca na njihovim pozicijama, igramo jebenu ABA ligu - naravmo da ce da igraju. Ponavljam, pitanje je sto Grejm ne igra, a razlog mora biti bitan. Drugo je pitanje da li sam ja zadovoljan pruzenim igrama od strane Davidovca i Dobrica ove sezone, i tu vec ima sta pametno da se pise. Zapravo, ja sam obojicom solidno zadovoljan, verovatno jer imam zaista niska ocekivanja za Dedu, a Dobriceva eksplozija na jednog utakmici uz mnogoooo problema sa povredama me vodi do prelazne ocene. Upitno mi je kako Sasa koristi Dedu (jednom mu je uspelo na Francisku da igra odbranu spolja, sve ostalo je bilo uvaljivanje kite i njemu i nama). Za ABA su sasvim dovoljni. I, da ti odam jednu tajnu, u krizu nismo upali zbog igraca koji igraju 5-15min, upali smo jer nosioci nisu izneli ono sto je trebalo. I jer Sasa nije ocenio neke stvari kako treba, naravno. Al to je sve normalno. 1
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, dunaj95 said: Grejem ne pokazuje preveliku nervozu što ne igra... očigledno postoji dogovor sa trenerom kada će opet dobiti šansu ...koju će MORATI iskoristiti... Nije on pušten niz vodu definitivno... ne bi bio ni na klupi... Nije pušten niz vodu na +18 protiv mrtvog Zadra na 9 minuta do kraja ga nema na parketu i jedini od 12 igrača nije igrao mi sekund. To se zove klasično iživljavanje i šiljenje kurca nad igračem koji to ničim nije zaslužio. Nadam se da je Čima dobro 4
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Grejem i Jago imaju istu platu, pa je izgleda svejedno koji će os njih dvojice da igra. Jbt Jagu rekli da ostane u Brazilu, nema potrebe da se vraća, sad je odjednom prvi plej, cirkus. 3
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako se varam ovo će biti 15.uzastopna naša pobjeda u Zadru. Smjenili su nam dva trenera u Beogradu, zadnjih par godina, ali tamo ih rutiniramo preko 10 godina. 1
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nadam se stvarno da ovo sa Cimom nije ozbiljno,bez njega smo... 2
Geronimo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, K.Dot said: Grejem i Jago imaju istu platu, pa je izgleda svejedno koji će os njih dvojice da igra. Jbt Jagu rekli da ostane u Brazilu, nema potrebe da se vraća, sad je odjednom prvi plej, cirkus. Jebem mu caj, ti si bar starosedelac na forumu, ne potpadaj na ovu 'euforiju'... - ne igra plata - promenio se trener - sa Grejmom ocito nesto ne fercera, prvo je bila povreda, zatim igra, a sta je sada vidicemo - moze Jago da bude prvi plej u ABA, sve preko 10min u EL je rizik/ludost, bez obzira na toplo-hladno Kodija i sto Batlera Sasa ocgledno za sada vidi kao dvojku... 2
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mučeni Yagiša na šutwrskom treningu. Ima slobodu kao da je All star igrač 3
Recommended Posts