djenkoslav Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni nije jasno da i kad igramo kao neku odbranu agresivnu, to pukne na 5 sekundi pre isteka napada i samo nam polože sami kao duhovi. Svi kao kidaju neku odbranu ali nema timske odbrane...
akisaki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mozda jos jedno 286 polaganja da promasi Mekintajer i proda 1346 lopti pa da ga Sasa odstrani iz tima.Da ga slucajno nije usvojio?
Diogen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Za 25,5 minuta igre mi smo već primili 70 poena. Motaj kablove…
K.Dot Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li neko od vas veruje da mi možemo da dobijemo ovu utakmicu? 1
tejlor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da je svima jasno u koji deo tela moze Nwora ovu statistiku da zabije
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Diogen said: Za 25,5 minuta igre mi smo već primili 70 poena. Motaj kablove… Pa šta, to je manje nego 80 poena za 25,5 minuta. Je l da? Just now, K.Dot said: Da li neko od vas veruje da mi možemo da dobijemo ovu utakmicu? Ne, nisam verovao od starta iskreno. Kao što znam da će nas Duško ošinuti. A Dubaiju igra još i Musa
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nvora jedini ozbiljna klasa na ovom nivou košarke. Dokazao je to na većini utakmica ove sezone.
vinogradskaopera Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Nvora jedini ozbiljna klasa na ovom nivou košarke. Dokazao je to na većini utakmica ove sezone. U napadu. U odbrani je cunj.
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Nvora jedini ozbiljna klasa na ovom nivou košarke. Dokazao je to na većini utakmica ove sezone. U napadu,u odbrani ozbilja stetocina od povrede. Daj bre Batlera...
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A jeste sad, Nvora je kancer, a imamo nekoliko igraca koji kad god udju oteraju indeks u minus ili razliku u dvocifrenu. Lakse malo s hot take-ovima. Mene prvog nervira Nvorina nonsalancija u odbrani koja je cesto bezobrazna, ali bez njega bi veceras palo demoliranje 3
Henry Chinaski Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne postoji timska odbrana da bi npr sakrili Nworu Zato puca pri kraju napada iako se činimo agresivni 1
Night wolf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zaboravio čovek Batlera. Ko proziva Kodija, znate li ko mu je zamena?
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Batler mu igra svega 9 minuta,Grejem bez minuta (Yago dobio 5 a Dobrić 8 min) jesu li ova dvojica toliko dunsteri???
YAO Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Night wolf said: Zaboravio čovek Batlera. Ne razume dovoljno kosarku 1
Recommended Posts