mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne vredi se nervirati, bez odbrane nema šta da tražimo a tu smo pogubljeniji izu utakmice u utakmicu, iz četvrtine u četvrtinu
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago S obzirom da od nas nema ništa i ove godine, slobodno možemo reći da ćemo biti iznad komšija 😄🔥 Makar i 19. Ko ga jebe, samo da nismo ispod 1
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vadi bre ruke iz džepova kad razgovaraš sa damom. Ugledaj se na kolegu iz Armanija.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ово је заиста мука гледати. Ако после “мини-турнеје” Сало Аеродром не буде одлетео (уз исплаћен бонус за куп, разуме се), нема нам ниједног трофеја. 2
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Celavog pingvina ni slucajno ne moze da usere da dobije utakmicu
MisaF Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi jedino mozemo da pobedimo ako agresivnije branimo pik i daih kroz brzu tranziciju otvaramo, posto i pozicioni napad postavljaju kao da igraju pripreme, inace u svemu ostalom suprotnom bice 15+ za armani. Do sada odbrana pikova izgledala nam je kao zagrevanje na treningu.
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, YAO said: Kaze Sasa fifti fifti lopte otisle njima. Kakav car Sprda se čovek...
Small Owl Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je sve otišlo u 3 pizde materne, i fudbal i kosarka i sve. Prije bar nije bilo kinte ali necemu se covjek nadao. Sad brdo kinte a ne nadas se nicemu, znas da ce ih nabiti k'o volove. I opet ce poslije utakmice kenjati kako trebaju vidjeti zasto se ovo desava, trebaju vise vjerovati jedni drugima, kurac, palac. Kao oni sastanci u drzavnim firmama gdje po 20 godina, oko iste teme, pricaju "mi trebamo ovo, trebamo ono"..a na kraju niko kurcem ne mrdne. Mrš u pičku maternu. 1
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nama nema ni veze vise protiv koga igramo, redovno primamo min 90-100 Jbmti trenera koji sve to gleda Imali smo daleko slabije rostere ali ja ne pamtim ovakvo ponizavanje 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Domaća osnova uvek nadje način da nas ukanali. I pored činjenice da smo ih sveli na nikad manji broj u timu, oni ponovo isplivaju. Jednostavno ne može da im pobegnes. 5
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Davidovac koji hapsi bekove će ostati TM Saše Obradovića u drugom mandatu u Zvezdi. 3
vladi Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Davidovca bi i baba pretrcala, neverovatno koliko srece ima covek sto je visok pa da i on bude kosarkas
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hahaha Elis lagano polaze pored Davidovca, mislim da ni on ne veruje šta mu je spremio Obradović, ovakvom poklonu se nije nadao.
Recommended Posts