bodo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ja se za Nworu ne brinem ali zato CMM nastavlja tamo gde je stao. Edited 6 hours ago by bodo
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nwora sutira kao da je rucno mesao malter celu noc. 3
K.Dot Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo bukvalno kao neka karsijaka ili büyükçekmece da gledam, napad ne funkcioniše ali zato niko ne igra odbranu 1
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Prije nego što ispalite neku kritiku ne zaboravite da smo bez Plavše. 1 7
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Brat Nvora ce nas dokrajciti. Retko neprijatan igrac za gledanje kad nije u ritmu.
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Imamo velike probleme sa organizacijom napada na ovu agresivnu odbranu Pariza. 1
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nije cudo sto smo jedva dobili mucenu Igokeu. Ovo je haos.
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Al najjace su price kao napravili atletsku, fizicku mocniju ekipu. Ovi iz Pariza mogu da nas nose u zubima. 5 2
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Primetan je trenerov pečat. I ovi novi što su imali nešto od talenta čika Janis im.je već oduzeo. Vrhunski stručnjak da u igraču ubije ono najbolje Edited 6 hours ago by Zadnji vezni
Bejn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dovoljno sam video da znam šta nas čeka i ove sezone. Ponovo.
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nemojte ljudi,većinom ste se složili da nam bek ne treba, a ovim sto ih imamo muka da prevedu i iskontrolišu loptu, ne stignu do neke organizacije
mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, bodo said: Ja se za Nworu ne brinem ali zato CMM nastavlja tamo gde je stao. Ja se pomalo i brinem, puno smo žetona stavili na njega kao prošle godine na Kenana. Jedina nada što je ovo pripremna..
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Angazovati u doselekciji Radu sa Sport kluba da nas opravi kao Zoca prosle godine - da pita Sfera jel vreme za ostavku 1
K.Dot Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Reci ćete ovo je pripremna a ja mislim da će ekipa baš ovako izgledati tamo negde u decembru. 1
Recommended Posts