Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mi u timu imamo dva i po igrača koji umeju da vode loptu, a umesto pas igre uvek gledamo da driblamo i igramo solo akcije.
Don Dusko Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Just now, Geronimo said: O kakvom Miljenovicu i Devonteu na +20 ti pricas... Ima sta da se zameri u ovom padu i losem odgovoru na agresivnost, ali o cemu ti pricas... Docekali jedva nas zut minut da ispuste zuc. I ja sam se iznervirao kod zadnje greske al onda sam video da mu je kolone propalo. 1 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Opustili se momci, jbg delom je i za razumeti na +28 Plitak potok na kraju Ugazicemo Valensiju u Pioniru 6 2
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kodi kad izgubi loptu veceras, samo stane i ne trci nazad, neverovatan covek
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gadi mi se ovakva kosarka pa nek je i plus 50. Nema ko da stane na loptu, kao nadrogirani.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, JPM said: Gadi mi se ovakva kosarka pa nek je i plus 50. Nema ko da stane na loptu, kao nadrogirani. Nema stajanja samo trpaj, trpaj, trpaj!
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 1 minute ago, Crni said: Jago posle Zvezde nece moci ni u Buducnost voli banane Neverovatni ste jebote covek se sjebe a vi ovakve komentare. Sem toga odigrao dobru tekmu.
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mrzim kad igrac izgubi loptu pa nece da istrci u odbranu, makar i na +30. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 1 minute ago, JPM said: Gadi mi se ovakva kosarka pa nek je i plus 50. Nema ko da stane na loptu, kao nadrogirani. Ma da bolje neka hrkljus a da izgubimo je l da? 1
Boaće Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Neverovatni ste jebote covek se sjebe a vi ovakve komentare. Sem toga odigrao dobru tekmu. Dobra tekma indeks 0 za skoro 15 minuta.
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Just now, Boaće said: Dobra tekma indeks 0 za skoro 15 minuta. Eh kad bi gledali kontekst a ne indekse.Imao je i dobre poteze koje po meni su pretekli ovog puta. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ma da bolje neka hrkljus a da izgubimo je l da? Da. 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čima sad preležao neku gripčinu ali mu ne smeta da liže ruke 😂
Recommended Posts