Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sad će to Davidovac da okrene!!! Braćo moja čime bre on više zaslužuje da igra u jednoj EČ ekipi?
Saxon01 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I ovu cemo izgubiti. Lepo sam napisao pre 20 dana da necemo uci u top 10... Sasa je pogubio konce,igramo sramotno,bez odbrane!!! 1
TB Told Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Nini3112 said: Ajde bre klupiraj Kalinica ode ti sezona bre Igra preko 20 minuta bez izmene.
Mr.Consular Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zadnjih par utakmica solidno branimo, očajno napadamo... Sad solidno napadamo, očajno branimo
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I ovaj lik oće da šutira deset trojki po utakmici? Sama ta pomisao je nestvarna. Drvimo o tome danima ali šta mi znamo.
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Promašiš tri bacanja kad ti beži utakmica, to u životu nisam video... Edited 4 hours ago by Issey 1
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo je jednostavno k od igre , k od rotacije, k od odbrane i k od napada, ovo što igramo 1
Diogen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odlična odbrana Grahama, ima želju, još kad bi ga krenuo šut konačno….
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali svaki put kad uđemo u ritam neko napravi strašnu glupost.
Don Dusko Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: 0-3 bacanja sutira covek! Jebiga koliko se trosi a opet 18p. 1
Recommended Posts