Kooineeperk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kad CMM igra sa ovakvim ulazima, i kad asistira, oprostio bih mu i 2-3 suta za 3p samo da nisu ono tipa u prvih 10sek preko ruke...
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Dobro Deda ce imati nekada nekad dobar specijal pa ce doci masa forumasa da nam soli pamet kako smo strogi prema njemu. Pa takvu (za specijale) i treba da ima minutažu, a ne da igra ovoliko. 2
Žilee Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo danas i prethodne tri kao da je totalno druga ekipa izasla,napadi su bolji i bez nekih ishitrenih suteva i forsiranja
Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mora odbrana. Ne može ovo da se dobije bez odbrane. Bez obzira na protivnika. 1
Zadnji vezni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ništa da odbraniđo ne možemo. Def skok takođe trpi. Šef stanice baš dobro vodi jednu prosečnu EL ekipu ove sezone. 1
Žilee Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nije ni odrbana koliko su nam neki napadi nonsalantni...poklonismo im 15 poena ko od sale
fradler Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Baš loše. Razjebao nas je skroz svojim implementacijama.
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Glupo je uopste uporediti ih al me bas Alston podseca na Quincija po konstituciji
Mr.Consular Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Žilee said: Ovo danas i prethodne tri kao da je totalno druga ekipa izasla,napadi su bolji i bez nekih ishitrenih suteva i forsiranja Ne igra se ona odvratna iso košarka.. Veliki plus za Sašu
Shunsuke Nakamura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Opet sami sebe dobijamo. Jbg, nekako gubimo lopte, mašimo zicere. 1
Teleći sač Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Vidi se mi da kontrolisemo mec ali nam je igra teska divljina. 1
Issey Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Mr.Consular said: Ne igra se ona odvratna iso košarka.. Veliki plus za Sašu Ja ne znam kako se zove ovo što mi igramo... Tj. što Saša igra... 2
Recommended Posts