Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Čak i da ovo nekim čudom dobijemo, nikad neću pogledati reprizu, a od igre mi se sere. Ovo nije više ona igra koja je ređala pobede. 1
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Sinnerman said: Čak i da ovo nekim čudom dobijemo, nikad neću pogledati reprizu, a od igre mi se sere. Ovo nije više ona igra koja je ređala pobede. Ma beži bre
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Niko ovog divljaka da odbrani... Jbt dobio te Dvejn jebeni Vašington...
Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Hahaha pa mi nijedan napad nismo odbranili !!! Kakvi invalidi ziv mi sve. Od plus 16 izgubiti utakmicu. Obradovic je bruketina zadnje dve utakmice. SRAM DA TE BUDE ! Edited 3 hours ago by Saxon01 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nijedan dobar potez u Q4. Ni trenera ni igraca. Haos. Sami smo krivi za sve. 2
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Otvarajte glavni topik da se naceatitam majke Saši Obrwdovicu pa da popijem ban kako dolikuje. 4
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šasa Obradović saboter sopstvenog tima. Najsramnije vođenje jedne utakmice.
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sramnih 12 minuta, bezmudo i bezglavo. Tako cemo i zavrsiti veceras a tek ide ozbiljan raspored 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Obradovic kakav uzasan mec, pakao od vodjenja utakmic3. Covek je sve promasio u poslednjoj cetvrtini. Ovaj partizan bi i Svero dobio. Edited 3 hours ago by DijametralnoSuprotan
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koja bedna, tragikomična parodija od trenera Vrhunac njegovih sposobnosti je da izbaci Batlera zbog odbrane, to je ono za šta ga plaćamo. 2
Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Preslikana prosla sezona s tim sto cemo ispasti iz 10... Videcete. 1
NikadProtivKaline Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago sramota saletova mogao bi posle tekme pravo u pionir da ljubi grb jedno 2h dodatno
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bolje da su se svih 25 koliko ih ima na klupi posrali meni na glavu nego da ovako prospu vođstvo. Klošari 1
Recommended Posts