Henry Chinaski Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ali koliko se usr'o pa drži Dedu i Kalinu na terenu sad kad ne mogu ništa. Pa brt izgubi ali časno, a ne ko sisa 2 1
Zadnji vezni Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bravo Sale legendo. Milivoje Lazić bi ovo bolje vodio i davno rešio. 3
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Nevjerovatno. Batica zabiravio Butlera na klupi. Sad ce gs uvesti oad ga ohladio. Uzasno vodjenje u 4/4 Prvo je ohladio Nvoru pa sad Batlera... Sad kad uđe u seriju poraza teraćemo ga ko Sfera... Edited 22 hours ago by Issey 1
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Najgori suter nam igra hero ball 4/4, pored zivog Nvore i Batlera 2
Sinnerman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dozvolili smo da nas pobedi Dvejn Vašington, koji je bio na izlaznim vratima. Bravo momci.
Nini3112 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Crni said: Obradovic posle veceras za mene ne postoji. I za mene,a mislio sam da je naucio nesto ali ego je tu idalje 1 1
TB Told Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Nini3112 said: A Kalinic igra kao najveca sisa Propustio je otvoren šut.
Filbi Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sasa vodio utakmicu kao navijac ,poradovao se u trecoj cetvrtini
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nijedan napad nismo odbranili u 4/4... Treba i to znati... 1
K.Dot Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kakvo samoubistvo, skoro nisam video da neko ovako izgubi.
TB Told Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, TB Told said: Propustio je otvoren šut. I kao najvreći mekušac dopustio skok i poene Džonsa sada. 1
Issey Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Crni said: Obradovic posle veceras za mene ne postoji. Za mene Kalinić... 3
DijametralnoSuprotan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kalinic i CMM, ovo je neprihvatljivo lose. Igrate derbi jbte, Butler is HIM. 1
Nini3112 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Issey said: Za mene Kalinić... Kalinic ne zna gde je veceras,njega ovo ne zanima 1
Bejn Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Crni said: Obradovic posle veceras za mene ne postoji. Za mene nikada nije ni postojao. Zato sam i bio za Tomu. Ovo što gledamo je Sale koji nas očekuje u narednom periodu. 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, TB Told said: I kao najvreći mekušac dopustio skok i poene Džonsa sada. Lik nije normalan. Ovo je horrorshow. Takodje CMM nista bolji.
Recommended Posts