Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Malo navlačenja od sudija. Što mi to ide na K ,prijateljska utakmica Jbt 3
Erik Kartmen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 5 minutes ago, JPM said: Jbg, isticao napad ali se CMM crtala bandža Edited 5 hours ago by Erik Kartmen
NikeAir Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Sector said: Ali CMM tačno sam vidio da ga čekaju da dandarom ako ne baci povratnu. Vratio ga dandarom u jazbinu
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Rivero frajeru...praštaj nam. I frizura ti je kidalica. God speed bro. Edited 5 hours ago by Wingwalker 3 1 1 4
Small Owl Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Na koju foru Karter zavrsi kod nas? Momak je bas zajeban. 1
Borky Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kad se samo setim rezanja vena zbog dolaska Rivera i plakanja za Holom.🤣
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Što Izundu sad? Mekintajer dao, Mekintajer uzeo... Edited 5 hours ago by fradler
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Stvarni znam da preterujem ali nemoj mi ovog Kenana vise...
quentin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nemojte na Kodija, meni ipak izgleda dosta bolje nego prošle sezone.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ajde bre koji vam je. Normalno da će da isproba sve u pripremnoj utakmici, i treba. Dobri smo. 2
Wingwalker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kenan preparirani ti treba kada branimo 2 prednosti na minut do kraja ? 1
Recommended Posts