Karakondzula! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije igrao dve godine, šta može krenuti po zlu? Proklet klub, malo morgen. 3
Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je ( strogo po pravilima ) bio nesportski faul na Kodiju, pa tehnicka greska za Salica. 4
Don Dusko Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Dobar Batler u 3Q niko da napise? Cuj mene dobar odlican. Al dobro ako veze 2 losa poteza bice Batler je uzasan. 6
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago KK Horor Film. Svaku utakmicu se neko jebeno povredi
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalinicu se bas ne igra. Najgori veceras. Raduje Butler. 1
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Dobar Batler u 3Q niko da napise? Toliko me smorila ova nova povreda da nemam volju ni da napisem. Ali jeste dobar, bar nesto pozitivno. 3
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Vintaž Deda pobedu neda. Dono loptu odkuće. Sad mi se još i pri-činjelo dae zakucao jednom rukom... Edited 1 hour ago by wing
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva defanzivna dominacija Dede veceras. Spoiler Nisam verovao da cu ovo ikada napisati za njega 🤣 1
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi lagano necemo imati 10igraca u rotaciji za derbi ako ne oporave Monekea i Izundua. 1
quentin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko airballova je Bosna imala, a jednocifren zaostatak.
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Igor_ said: Mi lagano necemo imati 10igraca u rotaciji za derbi ako ne oporave Monekea i Izundua. Od Dobrica nema nista za derbi?
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nikako da prelomimo. Kalina kriminalan, ne kapiram zašto ga ne zavari za klupu kad je ovakav. 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, fradler said: Nikako da prelomimo. Kalina kriminalan, ne kapiram zašto ga ne zavari za klupu kad je ovakav. A drvi ga na Butleru koji je bio najbolji veceras. 1
Recommended Posts