Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Auu više i Plavšić, al šta da radiš, ne možeš ni da se ljutiš, ne ume čovek. 1
Henry Chinaski Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zašto Plavša sad, nerealno da Obradović ovo radi
K.Dot Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ali Plavša koji ABA ligu ne može da igra, mi sad očekujemo da on igra EL. 1
No name Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nerealno koliko je Batler mekan i pogubljen u odbrani. Covek treba da shvati da ovo nije neozbiljna kosarka na koju je navikao. 1
Diogen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I Lee tek što je ušao pogadja kao Steph, do k… Urošovo prisustvo na terenu mi uvek budi želju za promenom tv kanala… Ni kriv ni dužan zalutao u EL i pojma nema šta da radi sa tim…
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Plavsa brat bukvalno ne zna gde je do mere da me ne bi cudilo da sad kod izmene sedne na Olijevu klupu
Maksim Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Oces li izvaditi ovog neartikulsanog balvana iz igre? Pa koji ti je vise
mister-no Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Šta koji k Batler organizuje treba da napada koš kada je u igri, ne razumem Sašu zašto mu to nije izričito naglašeno
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pravite gluposti a u egalu ste, deluje da dobijate, bas ste jaki. I ova petorka je dobra samo da se ne vraca Plavsic. 1 1 1 1 3
Issey Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Volter said: Dobar Grejem, pu, pu, pu, da ga ne ureknem. Ureko si ga 1
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, McLeod said: Pravite gluposti a u egalu ste, deluje da dobijate, bas ste jaki. I ova petorka je dobra samo da se ne vraca Plavsic. Idi bre u pm Mek. 👎 1
Don Dusko Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Pravite gluposti a u egalu ste, deluje da dobijate, bas ste jaki. I ova petorka je dobra samo da se ne vraca Plavsic. BR A T E DA LI SI MORAO?
Recommended Posts