srlepajce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Volter said: Pa i nije faul, Donatasu ko da iscurela sva snaga u prve dve utakmice. Ovaj mali mu otima loptu, vidi bre kakav si, da ga podigneš sa sve loptom u koš. Ma bilo je kontakta koliko ti volja ali sudija mu je objasnio da nije 🙂 2
drakon1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Volter said: Pa i nije faul, Donatasu ko da iscurela sva snaga u prve dve utakmice. Ovaj mali mu otima loptu, vidi bre kakav si, da ga podigneš sa sve loptom u koš. Faul je. Na pocetku se moze diskutovati da je ovaj dirao pretezno (ali sigurno ne samo) loptu, ali posle toga to zavrsava povlacenjem za podlakticu/lakat. 2 1
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago BTW Obradovic bas smara sa nepustanjem Grejema veceras. Protiv koga ces ako neces protiv ekipe s dna kace. 2 1
djenkoslav Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja bukvalno izgoreo da vidim Grejema, sad me ovo ostalo ni ne zanima... 😅 1
Stefi88 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Obradovic smara sa nepustanjem Grejma mozda i vise od samih formurasa sa Grejmom... 1 2
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: Ma bilo je kontakta koliko ti volja ali sudija mu je objasnio da nije 🙂 Sad sam video usporeni, al to nema menja ovaj drugi deo mog komentara o Donatasu. Užasno trom. 1
JPM Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne gledam, nisam pred televizorom, ali vidim rezultat. Sramota.
Sokmeniki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vidi se da je CMM nervozan, ne znam sto ga forsira uopste. Pusti Butlera i Grema u drugom poluvremenu... 1
djenkoslav Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Treba nam neka nova energija sa klupe, ko bi mogao biti, da je svež i nije skautiran. 🤔 Prezime mu se rimuje sa šrejem. 2
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, JPM said: Ne gledam, nisam pred televizorom, ali vidim rezultat. Sramota. Spasio si se. Bas blamantno poluvreme. Bec nije nesto ni naprzen, mi smo jednostavno losi. 3
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ma i neka gubimo al ajd da bar nešto dobijemo iz tih poraza, ovako ove utakmice u ABA ligi za ništa ne služe.
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Neće puštati Grejema osim ako ne povedemo 20-ak razlike, a i razumem ga. Grebe čovek i rukama i nogama da dobije jednu gostujuću utakmicu, ali za sad ide krvavo.
Čvarkov Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Izbaksuzirao nas @Volter kad je počeo za nas da navija. Tako je sjebao i komšije. 2 1
Sinnerman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Kako nam kladionice jebu nanu naninu stati pa gledati. Kome je tv ostao na poluvremenu upaljen i pojačan, samo provališ kako kreće glava da ti pušta na sigurnosni ventil. Opasan eksperiment živimo, ovo nije zajebancija. Maxbet, Mozzart, Merkur xtip, Balkanbet, Admiral, Volcanobet, 365, Meridian,... Edited 7 hours ago by Sinnerman
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Čvarkov said: Izbaksuzirao nas @Volter kad je počeo za nas da navija. Tako je sjebao i komšije. Vi ste ih razmazili sa cile mile i pričama kako su umorni, joj kuku, nije im lako. More ponavljam šteta što nisam predsednik, moje metode bi ih naterale da oznoje dupe. 1
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nvora se tek vratio, neka igra, njemu je potrebno da bude što više na terenu. 3
Diogen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dakle Kodija, Kalinu i Ojeleya Sale jedino još da upregne veceras u one bečke kočije za razgledanje grada. Nije ni čudo što su sva trojica vidno napeti i van ritma. Pusti malo ljude jbg… Ako Graham nije sposoban ni za 8-10 minuta ovde šta ga koji krasni vodaju sa sobom kao cirkusku mečku? Tim pre jer i Nwora očigledno sporo ulazi u ritam i trebaće mu vremena, a Miljena bih uvek pre Yaga, koji postaje sve gori… Baš nam je loš govor tela, svi bi pod tuš…
Recommended Posts