Shunsuke Nakamura Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Kako Semi štiti obruč ovo je impresivno. 2
Kosjan Willavić Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Crkli smo, ali fenomenalna cetvrtina za nama sem ovog kraja 2
Henry Chinaski Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Nije valjda i Deda povrjeda? U trenerci je
Wingwalker Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago trebalo je vremena i Sale da prilagodi petorke jer su im rotacije hokejaške...šteta što nam je Moneke izduvan.
Sinnerman Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Kakav god rezultat bio na kraju, raduje me da smo se muški pošibali, a ovo je jedno od zajebanijih gostovanja. A nešto mi govori da ćemo dobiti.
mister-no Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 1 minute ago, Čočo said: D O B I J A M O! 🔥 Zmija žabu 1
Shunsuke Nakamura Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 4 minutes ago, Henry Chinaski said: Nije valjda i Deda povrjeda? U trenerci je Hladno je unutra a Deda star čoek. 1
Kosjan Willavić Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Mozda je jeres to reci, ali me nekad toliko nerviraju neki Batlerovi potezi i odluke. Nije to samo do prilagodjavanja, vise je dekoncentrisanosti
Shunsuke Nakamura Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Kalina sere. Šta mu znači da bježi od koša, otišao do centra a napad ističe.
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Treba nam neka trojcica Semija. Kodi i Kalina su crkli
Sinnerman Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Faca ovog mladog klempavog Valenšanina kaže da ne veruje u pobedu svoje ekipe.
Kosjan Willavić Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Moneke uzasan veceras, steta za ovo. Bas se vidi da mu je povreda sasekla fotmu 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Opet pravimo gluposti i evo sad primamo trojku
Recommended Posts