Maksim Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa zavrsi sam Butleru jebote po zna koji put uvaljuje vruc krompir drugom.
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Plavsic stvarno nema srece i nosi neki oreol baksuza iznad sebe. To mu je frizura. 1
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi protiv slabijih ekipa od Cedeoli u ABA imamo katastrofalno sudjenje, naravno da će protiv ovih jačih da nas urnišu. 1
mister-no Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Batleru mora Saša da kaže da bude odlučniji pogotovo kad Nwora nije tu 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da budemo fer nijesmo ni imali sreće. Iscurilo je baš dosta lopti iz koša. 1
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Opet se postavlja pitanje igranja ovakve ABA lige. Imamo sličan tretman kao tokom Duletove vladavine.
Dobar Los Milos Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Po govoru tela, bolje da danas nismo ni izlazili na teren. Plavsa je jedini koji se cima. 2
Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi ne mozemo vise nikog da dobijemo u ABA ligi. Ovo je sramotno lose kako igramo ABA ligu. Razumem da nema prodju u EL , ali ovako lose igre i skor 3-3 je blamantno lose. 1
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ali koji je ovo krmeljavi brabonjak od lige, majko mila. Edited 3 hours ago by fradler 2
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ima li Batler midrejndž? Baš nijesam vidio da je uzeo neki šut sa 4-5 metara. To su najgluplji mogući šutevi, takozvane Charles Jenkins duge dvojke. Ne postoji debilniji šut. Jedino što je CJ to pogađao u visokom procentu. 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kalinic je kriminalan kad mu se ne igra. Poštenije je reći neću da igram nego ovako igrati i kanaliti ceo meč ekipu. 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Najgluplji faul koji sam video poslednjih nekoliko godina.
Recommended Posts