Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kako vas nije sramota komentarisati nesto negativno vezano za ovu utakmicu, jel treba da gule 30 minuta Kalina, Semi...

Neka se igraju pa sta bude na kraju, ako bude -20 neka bude, samo da ostanu svi zdravi 

Edited by 3x3cz
  • Like 4
  • Ha-ha 3
Posted
1 minute ago, 3x3cz said:

Kako vas nije sramota komentarisati nesto negativno vezano za ovu utakmicu, jel treba da gule 30 minuta Kalina, Semi...

Neka se igraju pa sta bude na kraju, ako bude -20 neka bude, samo da ostanu svi zdravi 

Pa što igramo ovu utakmicu?

Lepo predaj i gotovo.

• WOW 2
Posted
4 minutes ago, JPM said:

Zasto? Decko ne vidi saigrace. Dosao da pika streetball.

Svi su dosli tako. Nek se makar uigrava.

Posted

Meni do tamo aprila meseca ABA liga samo za održavanje mišića i kondicije.  Bukvalno utakmice za igranje kao na jačem treningu. Biće vremena kad treba da se zapne. 

• Like 5
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Pa što igramo ovu utakmicu?

Lepo predaj i gotovo.

Ma da, bolje da pobedimo ovo i izgubimo od Valensije ?

Posted
1 minute ago, DijametralnoSuprotan said:

Trudi se Plavsic, oguli kolena ali jednostavno ne zna 😁

Nije Cedevita tim gde Plavsic može i treba da igra. Silom prilika on ima sad minutazu jer nemamo X igraca. On je treća opcija koja da smo svi zdravi pitanje je da li bi bio u 12.

Ali ono što mu se mora priznati je borba i želja. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, 3x3cz said:

Ma da, bolje da pobedimo ovo i izgubimo od Valensije ?

Nisi mi odgovorio. Za sta se igraju utakmice?

Ako cemo da se plasimo povreda, bolje ne igrati.

Valensija je u petak.

• Like 1
Posted

Deset godina govorimo da nam je dobiti licencu da ABA ne bude bitna da možemo igrati opusteno i spremati se ja EL i sad kad imamo licencu problem sto ne igramo maksimalno ABA ligu. Nama nista ne valja. Dajem pet utakmica ABA lige za pobedu protiv Valensije.

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...