Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Neka igra ko je preostao, jbga, nije bas fer kukati na Sasu, pokusao je sa Plavsicem jer nema ko, neka dodju u Bg bez dodatnih povreda i bice ok. Ako se zdravrstveni saldo uskoro ne popravi, bojim se da nece ostati dovoljno rezerve u ovim momcima koji su muski potegli sve ovo vreme.
Valensija Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jbg, prilicno smo osakaceni… imam osjecaj da nam se na svakih par dana poneko povrijedi. Vise nismo sigurni ni na zagrijavanju. 1
Sinnerman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mogao bi Batler da metne jedno dve trojčice da se vratimo u igru.
K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Batler kurcu ne igra, malo jači od Jaga, smejali se neki ovde kada sam ga provalio. 1 1
liv7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Diogen said: Činjenica da i ovako, sad i bukvalno prepolovljenog rostera, uz svo navlačenje sudija, i bez trenutnog doprinosa CCM-a imamo aktivan rezultat govori koliko smo zajebana ekipa ratnika. I ako izgubimo nije strašno, bićemo valjda i mi jednom kompletni… Odvratna ekipa domaćina i još odvratnije domaćinsko sudjenje. Košarkaški PSG. 🤢 Pa,i oni imaju mnogo povredjenih...sto se sudjenja tice,ono je jos i dobro u poredjenju sa onim sto su nam sudije radile proteklih godina...
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Prepelic NE PRESTAJE da sere sudijama pa zalepi mu tehnicku vise DEDAAAA
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kako mrzim kad je Mekintajer u ovom preplašeno štene modu 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 1 minute ago, berti said: Čekamo Batlera jos uvek, još uvek Kad ne dovodimo rizicna pojacnja.Sto ne dovodimo. Kad dovedemo ne mozemo ga istrpeti. Nesto te nisam cuo protiv PAO-a?Zasto? 1
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Normalno da Petrusev vraca i to preko ruke ne vredi...
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kad ti smrda Petrušev da trojku onda Jbg. Imam utisak da Batler moze da probije kad god poželi
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Realno ne nerviram se od kako sam vidio da nema Čime, šanse su mizerne, pa šta bude bude. Teško je ovako igrati. 2
tejlor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Realno ne nerviram se od kako sam vidio da nema Čime, šanse su mizerne, pa šta bude bude. Teško je ovako igrati. Najiskrenije ti zavidim.
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Brat krenuo da pomeri Odzeleja... milimetar ga ne pomeri i fasuje bananu 5 1
mister-no Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Bode said: Ovaj Izundu je zlato, majke mi Ne treba da izlazi do kraja
Recommended Posts