mister-no Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Webad said: Druga smena na poslu 😡 uskracen da gledam... Kako igramo ljudi?? Loše branimo, već 51 poen , kriterijum nam ne ide na ruku, a desetkovani 2
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Prilično sam šokiran kako se navlači na ovaj poluklub. 4
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago S obzirom na sve, -4 nije lose. Treba nam da neko explodira u drugom pol 8
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mnogo smo primili. Moramo u drugom bolje da gradimo kos. 1
Saxon01 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Izundu kralj. ocajno branimo ,ali najveci udeo ide sudijama
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo je odlično s obzirom na sve okolnosti. Biće ovo na jednu loptu ali ova ekipa će i ovako osakaćena da grize do kraja. 💪 1 1
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo jedino uz neku vrhunsku utakmicu Kodija mada vidi se da fali Cima i njihova saradnja
DijametralnoSuprotan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ocajno prvo poluvreme. Pogotovo defanzivno, mada su i sudije kumovale tome sa sramotnim kriterijumom. Kalina i Buka samo vredni pomena. Motejunas, Yago i generalno domaca osnova kriminal. 2
Valensija Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Moramo bolje da gradimo skok. Sudjenje dobrano domacinsko.
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Čestitke narandžastim lopinama koji su im poklonili direktnih 10 poena. Odavno nisam gledao da nas ovako kradu.Sa ovakvim suđenjem,i osakaćeni povredama mi dajemo sjajno otpor. Da je ujednačen kriterijum vodili bi mi 5 do 7 razlike. Užasno suđenje jebo im Dubai i šeici kevu. 2
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Prilično sam šokiran kako se navlači na ovaj poluklub. Pljunuli kintu...jbg
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nema naše agresivnosti, nema skoka, otud ovoliki broj primljenih poena. Mislim nije ni čudno jer ovo je zaista nadrealno, svaku utakmicu po jedan igrač otpadne. Nije ovo naša igra. 2
quentin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Imaju pet skokova više. Ako to iznivelišemo nekako trebalo bi da bude ok.
Markoss Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jebe nas def skok mnogo. Kad god smo trebali da uhvatimo - nismo. Bas losa sekvenca Motiejunasa kad su nas okrenuli. Uneo nervozu bacanjima, plus u odbrani kasnio. Mada i sudije solidno odradjuju za sad u korist Dubaija. 4
Recommended Posts