srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Heh... Znamo kako to kod nas ide. Cim je u rosteru mogao je samo da oseti bol na zagrevanju 1
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nisam očekivao ovolike probleme za Batlera da se sačuva faulova... 3
Borky Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Čvarkov said: Jbt za svaku jebenu stvar mora teorija zavere. Jeste, poveli smo Čimu povređenog u Dubai da leti 10+ sati. Očigledno se povredio na zagrevanju. A i da se povredio u avionu dok je ispijao šampanjac, sigurno neće da jave Jurici koji je spremao celu odbranu prema Čimi. Vezali smo 7 pobeda, povredi se još jedan igrač i to najbolji, a kuka se kako igra ek postava. Pa u pm više i ja sam debil što otvaram live temu. Realno tlo je plodno za sve teorije. Kad jednom pocne se sumnjati tesko se vise izlazi iz tog kruga.
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Just now, fradler said: Nisam očekivao ovolike probleme za Batlera da se sačuva faulova... Uglavnom svi Non EL igraci prolaze prvih mesec dva kroz ovo. Da je u PAO- Realu tolerisalo bi se malo vise nego kod nas jbg.
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sramota od sudjenja.Nije ga pipnuo Kalina hahahah Evo i u napadu hahahhs Edited 3 hours ago by Zadnji vezni 3
Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) kamenjas ,... 😅 pocele i kradje Edited 3 hours ago by Saxon01
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Batlerovi faulovi su posledica zelje da i odbrambeno doprinese timu jer vidi da tim ima odbrambene fundamente. A apsolutno nije navikao na ovaj kriterijum i ovakve odbrane. Sto je i dalje mnogo bolje nego da ga boli kita za odbranu kao dobar deo amera koji tek predju baru i da samo pegla napad. 4
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Cim su vratili startnu postavu resili su nas lagano.
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva je ovi odbrana, šta je ovo? Kamenjaš sam ispod koša, ubacice nam 30 on sam. 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Nema informacija da li se i kada Moneke povredio? Kako si propustio, bilo odmah posle objave Dubaia o statusu Andersona i Kabengelea? 2
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ubi nas Montejunas. Opet nas osakatiše sudije i vratiše i prednost. Sramota kakva pljačka od prvog minuta utakmice.Ovde večeras ovi ne smeju valjda da izgube. Baš oružana pljačka ove jebene EL
Big Ticket Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Боља енергија резервиста. Играмо без фокуса у одбрани и немамо ни једну полуконтру чак. Није лош резултат самим тим
Recommended Posts