Knipex Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Zvezdaš96 said: Zamolio bih vas da makar danas ostavite Jaga Dos Santosa na miru. Hvala. Jel ga pomenuo neko sem tebe danas? 2
Thor Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Zvezdaš96 said: Zamolio bih vas da makar danas ostavite Jaga Dos Santosa na miru. Hvala. I Obradovic to nije mogao da odgleda, neka ga tu na klupi pored njega.
Erik Kartmen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bože, kako me promaši ova Plavšićeva visina i kako njemu nisi dao da bude automehaničar, kao što mu i dolikuje 😔
Don Dusko Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Just now, NMX said: Kakav faul Plavse na centru 3 minutes ago, Don Dusko said: Koji bog je Plavsic. x2 2 minutes ago, Thor said: I Obradovic to nije mogao da odgleda, neka ga tu na klupi pored njega. Ma dobro bre
Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Miljenovic je danas 3x promasio komplet obruč iz čistih pozicija za 3p. Izuzev toga skroz Ok je. Bolje on da igra nego Jago.
Thor Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sviđa mi se što se kod ovog Trenera igra po zasluzi....klupirao je svaku neartikulisanost (Plavša konstantno) i zajebanciju Jaga u drugom pol...bitan je i Dobric za ovo duplo kolo, polako se vraca u ritam 3
mister-no Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Thor said: Sviđa mi se što se kod ovog Trenera igra po zasluzi....klupirao je svaku neartikulisanost (Plavša konstantno) i zajebanciju Jaga u drugom pol...bitan je i Dobric za ovo duplo kolo, polako se vraca u ritam Isto Miljenović po zasluzi igra baš dosta.. 2
Recommended Posts