Čočo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 10 minutes ago, Daiki Ito said: @Čočo@Karakondzula! I kolega je smijesan ? 🙂 Kolega Čvarkov je ironičan. A tvoj post nije smešan ali smešni su ti koji su ti preneli takvu informaciju. Povreda nije ozbiljna ali propušta dve utakmice. Znači da je povređen. I nama se to uvek završi na odsustvo od 1+ meseca. Edited 14 hours ago by Čočo
Zvezdaš96 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Najiskrenije se nadam da će Saša Obradović biti zaista potpuno iskren za sat vremena na konferenciji za medije šta je sa Nworom, ok shvatam da možda za lupam Bolomboja i Grejema ne može reći tačno kog dana će se vratiti, ali opet Nwora je ubedljivi najznačajniji igrač i neka lepo kaže makar: ,,Povredio se tada i tada" i neka kaže fino za igranje Nwore: ,,Hoće igrati duplo kolo", ili ,,Neće igrati" Ne tražimo da kaže da li se vraća za 5 ili 7 dana, već neka makar kaže da li je istina da je povredio ovo što pišu, ili šta je i kada povredio pošto mi ne znamo i makar da li je duže odsustvo ili ne.. 2
Daiki Ito Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 4 minutes ago, Čočo said: Kolega Čvarkov je ironičan. A tvoj post nije smešan ali smešni su ti koji su ti preneli takvu informaciju. Nije povređen ali propušta dve utakmice. Znači da je povređen. Informacija je iz dvorane od novinara . Ne pise da nije povrijedjen vec da nije ozbiljna povreda i da je pod upitnikom za konkretno duplo kolo . A evo dajem ti rijec do kraja meca cu imati informaciju i koja je povreda u pitanju pa ces je dobiti ti u inbox . Konkretno nemam mogucnost da dodam sliku ocigledno imam neku restrikciju prilozio bih i poruku kao dokaz za ovo sto sam napisao . Edited 14 hours ago by Daiki Ito 1
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bez Nwore bi bilo teško i protiv Asvela a da ne pričam o Makabiju. Na stranu sve druge povrede ali on je ta rana koja se ne liječi.
Zvezdaš96 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago E ako je od novinara, ili u većini slučaja u Srbiji od ,,novinara", ili (D)novinara, onda je to definitivno ,,proverena" informacija, ahaa aha...
Čočo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Daiki Ito said: Informacija je iz dvorane od novinara . Ne pise da nije povrijedjen vec da nije ozbiljna povreda i da je pod upitnikom za konkretno duplo kolo . A evo dajem ti rijec do kraja meca cu imati informaciju i koja je povreda u pitanju pa ces je dobiti ti u inbox . Sve stoji. Ali nama se te povrede koje nisu ozbiljne uvek oduže na 1+ meseca. Zamisli nije ozbiljna a propušta duplo kolo. Ne sluti na dobro. 1
Daiki Ito Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Čočo said: Sve stoji. Ali nama se te povrede koje nisu ozbiljne uvek oduže na 1+ meseca. Zamisli nije ozbiljna a propušta duplo kolo. Ne sluti na dobro. Apsolutno se u ovom dijelu slazemo
Zvezdaš96 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Novinari u Srbiji su nažalost trenutno kao beli medvedi retki, bukvalno sve rade samo za klik odnosno novac. Ljudi su napisali da je stradala ahilova tetiva, i sada ako nije to nego nešto drugo i mnogo blaže, ko će onda odgovarati realno za takve dezinformacije. Zamislite da sam novinar i da napišem da je neko teže povredjen, a onda me prvo iz kluba demantuju, a još u tekstu napišem da mu se to desilo na treningu, koji pravi realno i nije bio. I hipotetički, ako ispadne da nije povredjen, ili da je blago, šta raditi sa takvim medijima i novinama. Ili setite se one instagram stranice uzasne koja je rekla kako Karteru nije ništa i već će za mesec dana biti na parketu.. Edited 14 hours ago by Zvezdaš96
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: Raspolozen je Iole ozbiljnija povreda ahilove tetive - ne bi ovako hodao. Cak ni blaza upala. Imao jednom upalu posle bas preterivanja sa trcanjem, to je bas sranje i jako nezgodno. 1
Daiki Ito Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 12 minutes ago, Čočo said: Sve stoji. Ali nama se te povrede koje nisu ozbiljne uvek oduže na 1+ meseca. Zamisli nije ozbiljna a propušta duplo kolo. Ne sluti na dobro. Obecao sam ti i evo saznao povreda lista je u pitanju , nikakva ahilova . Ponavljam ovdje ne mogu da prilozim sliku i to bih prilozio kao dokaz .
dr sleep Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Smarate jbt vise sa povrijedom. Samo stancate iste upise. "Info 2 sedmice". Ok procitali smo svi istu recenicu x100 samo na ovoj stranici. Edited 14 hours ago by dr sleep 1 1
Disfruto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Quote Zvanični razlog Nvorinog odsustva Razlog odsustva Džordana Nvore je isključivo odmor, rečeno je reporterki Sport kluba Jeleni Trajković iz redova Crvene zvezde. Edited 13 hours ago by Disfruto
NMX Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kako Čima i Kodi trče da dizu Miljenovica sa parketa Izundu danas pijan dosao. Moguce da je medeni mesec sa njim prosao ali on je pokazao sasvim dovoljno da je zacementiran kao treci centar kad se Boki vrati 1
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zalaganje igrača je na zavidnom nivou, za svaku pohvalu. 6
Don Dusko Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Just now, NMX said: Kako Čima i Kodi trče da dizu Miljenovica sa parketa Izundu danas pijan dosao. Moguce da je medeni mesec sa njim prosao ali on je pokazao sasvim dovoljno da je zacementiran kao treci centar kad se Boki vrati Steta sto promasi na lepu asistenciju onog s plaze.
Zvezdaš96 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kakva igra Crvene Zvezde, zaista igramo fantastično moram priznati, oduševljen sam zalaganjem, željom, odbranom, na sve to i kvalitetom naše ekipe. Baš dobro izgledamo čak i kada su u petorci igrači koji dobijaju malo minuta u Evroligi...
Thor Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Raduje generalno pristup cele ekipe. Lele Jago kad pocne da brljavi, nista teže za gledanje...
Zvezdaš96 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zamolio bih vas da makar danas ostavite Jaga Dos Santosa na miru. Hvala.
TB Told Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Miljenović odličan za Aba ligu. I to je jedan od pluseva u odnosu na prošlu sezonu, prošle sezone nismo imali nijednog mlađeg igrača sa kraja klupe koji bi bio faktor u ABA, što se osećalo naročito posle duplih kola u EL. 1
Recommended Posts