Nini3112 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Kakvo opuštanje, umor je u pitanju. Jedem govna
Borky Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kako je Sale otkljucao Olidzeja i onda neko kaze nije bitno ko je trener sve je to isto. 5
Sector Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Mi smo kontender za titulu ove sezone, ne treba bježati od toga. 2
Don Dusko Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Just now, srlepajce said: Koliko mi drago zbog Kodija Aplauz publike Za olupinu aplauz? 2
srlepajce Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Borky said: Kako je Sale otkljucao Olidzeja i onda neko kaze nije bitno ko je trener sve je to isto. Odlicno ga koristi
DijametralnoSuprotan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Bratina Milicic is in the building ❤️ 3 1 1 1
Sinnerman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Vidi ovu teleću ćaci glavudžu Miličića. Šta njega koji moj prikazuju, da mi presedne pobeda...
JPM Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Diogen said: Dajte mu više jbnu nesportsku 🤬 Tavaresu? Ni prvi ni drugi put nije bila nesportska. Covek je jednostavno ogroman.
Ječmendo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nema ovdje vraćanja, čak ni za Real. Po prvi put poslije mnogo godina prija takav osjećaj. 1
Recommended Posts