Mr.Consular Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ja u životu nisam dobio batina kao burazer Moteijunas za 16 minuta loptanja večeras... 2
srlepajce Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ne brukajte se kad pljujete po igracima Igramo protiv Reala bez 6-7 igraca jbt 2
Borky Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Koliko gubimo? Sta te briga. Ti ne brojis rezultat 😀
mister-no Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Htedoh da kažem naši su kad proradi Nwora, jasno je bilo da je u utakmici sa odbranom i bananama.
Don Dusko Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago 4 minutes ago, Borky said: Sta te briga. Ti ne brojis rezultat 😀 Poenta mi je sto toliko pljujete igrace cak i ovde.
Borky Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Don Dusko said: Poenta mi je sto toliko pljujete igrace cak i ovde. Ma znam,sala. 😀
Golijat Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nejasno mi je kod Saleta da ne vidi da je Yago minus trenutno na terenu i da ovoliko kasni za izmenom
Bogoljub Gagic Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Калинић са Кампацом а овај кретен не види ништа јеботе живот дај Миљеновића склони га. 1
srlepajce Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Golijat said: Nejasno mi je kod Saleta da ne vidi da je Yago minus trenutno na terenu i da ovoliko kasni za izmenom A jbg nema ko kad je Kodi na klupi
Recommended Posts