Mr.Consular Posted October 17 Posted October 17 Ja u životu nisam dobio batina kao burazer Moteijunas za 16 minuta loptanja večeras... 2
srlepajce Posted October 17 Posted October 17 Ne brukajte se kad pljujete po igracima Igramo protiv Reala bez 6-7 igraca jbt 2
Borky Posted October 17 Posted October 17 2 minutes ago, Don Dusko said: Koliko gubimo? Sta te briga. Ti ne brojis rezultat 😀
mister-no Posted October 17 Posted October 17 Htedoh da kažem naši su kad proradi Nwora, jasno je bilo da je u utakmici sa odbranom i bananama.
Don Dusko Posted October 17 Author Posted October 17 4 minutes ago, Borky said: Sta te briga. Ti ne brojis rezultat 😀 Poenta mi je sto toliko pljujete igrace cak i ovde.
Borky Posted October 17 Posted October 17 Just now, Don Dusko said: Poenta mi je sto toliko pljujete igrace cak i ovde. Ma znam,sala. 😀
Golijat Posted October 17 Posted October 17 Nejasno mi je kod Saleta da ne vidi da je Yago minus trenutno na terenu i da ovoliko kasni za izmenom
Bogoljub Gagic Posted October 17 Posted October 17 Калинић са Кампацом а овај кретен не види ништа јеботе живот дај Миљеновића склони га. 1
srlepajce Posted October 17 Posted October 17 Just now, Golijat said: Nejasno mi je kod Saleta da ne vidi da je Yago minus trenutno na terenu i da ovoliko kasni za izmenom A jbg nema ko kad je Kodi na klupi
Сандро Лаки Ђентиле Posted October 17 Posted October 17 Па, јебему све, Јаго, је л’ мора тај идиотлук, Филип Вишњић би видео намеру? 2
Recommended Posts