mister-no Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bravo momci, stegli odbranu u 2/4, u drugom da nastavimo, bocnemo neku trojku i dobijamo.. Sviđa mi se energija, napad je prodisao i odbrana radi, živi smo braćo 2 1 1
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, Issey said: Slaviću dan kad propadne Arena... Izgorele svih osamnajs... 1
fradler Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Smekerskih 0/2 za 3 na poluvremenu. Dobri smo, stvarno nema sta da se zameri. Defanzivno smo stucali na pocetku, posle sve kako treba. 2
Cavani Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Guramo sve unutra, 16 dvojki, 0/2 za tri. Ima li ista lepse nego prebiti Zalgiris sa basketom 2000-ih. 3
Problem sa licnim greskama Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sviđa mi se energija Motiejunasa. Doživljavao sam ga kao flegmu a napaljen je i na klupi. Bravo debeli. 3
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kako Kalinari brat postrojava u odbrani Inace D-Mo je ozbiljna namazana njuska, sleper sa prikolicom ali zato skil bato, old skul basket. Mogao bi Semi zver da nabode iz coska 2-3 u drugom, da prodisemo i da se malo isprazni reket 4
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Prenos iz Beograda. Nestane slika na areni. Na ELTV sve regulare. Treba i to umeti. Motiejunas inace poslednji centar a la Vlade Divac. Bukvalno isti stil. Guzicenje pod kosem, asisti, izvlacenje faulova, sve na kefalo. 1 2
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Montejunas se tako doktorski pozicionira u napadu da može sebi priuštiti 6 poena u nizu bez da se propne na prste. Kakav je to baja... Edited 10 hours ago by Wingwalker 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ако се коригује 6 промашених бацања и 10 изгубљених лопти, можемо много. Нвора усра ово сад.
Ječmendo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Могучая воля, великая слава. Bravo, Zvezdo! Ajmo i drugo poluvrijeme jako i do samog kraja!
DijametralnoSuprotan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sad smo odbranu podigli a u napadu kamena s ramena.
Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Španac izlapeli nam se sere u gaće... Edited 9 hours ago by Wingwalker 2
Recommended Posts