Webad Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, TB Told said: Sramota je ovo napisati za njega, bez obzira lošu utakmicu večeras, nakon 5 utakmica gde je igrao 35+ minuta. Šala druze. Gotivim ja tjimu. Opusti se, i meni je tesko da gledam ovakvu igru
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Bode said: Joj Kalina burazeru🤦♂️ Bukvalno nikad ništa dobro od ovakvih njegovih pokušaja da se ugura u reket. 5
Carl Johnson Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Kodi izbacio brabonjak u gace, pa sutnuo. Kakav choker slepacki Edited 7 hours ago by Carl Johnson 3 1 1
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Webad said: Šala druze. Gotivim ja tjimu. Opusti se, i meni je tesko da gledam ovakvu igru Ko priča o Monekeu. Moja poruka se odnosila na Kodija.
Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Kalina je nažalost bivši igrač... I igrač manje za nas u poslednje vreme... Da se Kodi pojavio večeras možda bi im još više disali za vratom.... Edited 7 hours ago by Issey 2
bodo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne bih jja Kodija zadržavao. Svaka mu čast na sezoni ali nama treba bolji plej. 3
Žilee Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mozda je trenutno i bolje sto je Kodi dobio 4. Faul ,aj da vidimo. 1
vinogradskaopera Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jbg, danas bez pleja igramo, nas "vodja" copora ima za 25 minuta indeks korisnosti 0. 2
vinogradskaopera Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na svu ovu muku, ovaj vampir nam daje trojku uz zvuk sirene. 1
drakon1 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Butler nije cuo za Llulla, a Miljenovic mu se na pola sekunde pre kraja uredno sklanja sa suta za tri. valjda je mislio da ce da ide na polaganje sa 9 metara iz auta.
Bejn Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Nini3112 said: Ode sezona Otišla je ranije. Ne vadiš se protiv Reala posle Bajerna ili partizana. 1 1
BriJones Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ala nas je neko posolio dobro.. ne može ovo da se dešava sa povredama. Prošle godine u Morači Bolomboj povredio koleno pred Real...
Recommended Posts