Blejk Posted April 10 Posted April 10 Covek je majstor da vrati protivnika u zivot. Po ko zna koji put
Čočo Posted April 10 Posted April 10 Da dobijemo ovo makar i sa jednom razlikom pa da nam sa srećom bude minimalno play in svima.
No name Posted April 10 Posted April 10 Uvek isti šablon kad počinje utakmice, isti šablon na početku drugog poluvremena.... Nwora je kriminalac u odbrani. Definitivno ne želim da ga gledam i sledeće sezone. Ovo sto on igra je bezobrazluk. Ako je Yago imao fizički problem u odbrani, kod ovog je bol u preponama za istu. U napadu non stop moraš da ga držiš na oku jer je sklon srljanju i greskama. 1
Sinnerman Posted April 10 Posted April 10 Kakva je ovo muzika u evroligaškoj utakmici, kao da igram Nintendo. Drago mi je da ove klovnove nećemo više gledati.
Вујке Posted April 10 Posted April 10 Упалио се лузерски менталитет. Помози Боже сад на данашњи дан. 2 1
magiko Posted April 10 Posted April 10 Pojescu kofu govana ako pobedimo ovo. Jedino ne znam gde naci toliko govana 1
Arsen10 Posted April 10 Posted April 10 Brate, jel moguce da Obradović nema osećaj za TO pa to ti je.
Kosjan Willavić Posted April 10 Posted April 10 E kakvi smo mi kreteni, za 3,4 minuta ode cela zaliha. Pojeli nas presingom 1
Čočo Posted April 10 Posted April 10 Mene će ove sezone ovi u grob oterati. Pa ovo je jebeno previše.
Kosjan Willavić Posted April 10 Posted April 10 E kakvi smo mi kreteni, za 3,4 minuta ode cela zaliha. Pojeli nas presingom
No name Posted April 10 Posted April 10 (edited) Izvedi Nworu da li si slep šablonski čoveče Vrati Batlera.... Zakuca na klupu Nworu 16-2 serija i drži kriminalca Nworu Edited April 10 by No name 1
djenkoslav Posted April 10 Posted April 10 Ovo je Obradovićev specij. 10 minuta grcaš +12 pa prospes za 2. Umetnost da nadje petorku koja ce da izgubi prednost.
Čočo Posted April 10 Posted April 10 Mene će ove sezone ovi u grob oterati. Pa ovo je jebeno previše.
TB Told Posted April 10 Posted April 10 Dobijamo bez većih problema, bez obzira na probuđene narikače. 3 1 1
djenkoslav Posted April 10 Posted April 10 1 minute ago, TB Told said: Dobijamo bez većih problema, bez obzira na probuđene narikače. I da pobedimo jezivo je sta mi radimo protiv ovih Indijanaca... Jel treba da budemo zadovoljni?
Recommended Posts