Cavani Posted Friday at 10:19 PM Posted Friday at 10:19 PM Na divljinu i stihiju dodjosmo do produzetka, na divljinu i stihiju gubimo produzetak. Vise bih voleo da igramo smislenu kosarku, imamo 3 centra. 1 1
Don Dusko Posted Friday at 10:20 PM Author Posted Friday at 10:20 PM 1 minute ago, Issey said: Čovek je nemač pojma... Greota ovog rostera da ga vodi takva neznalica... Smislenije igraju klinci na basketu ispred zgrade... I šta sad? Ja bih da nam svaki nemac pojma donese 19-20 pobeda u EL.
Bejn Posted Friday at 10:21 PM Posted Friday at 10:21 PM 2 minutes ago, Ivo.Srbija said: E treneru, jebao te smolbol, samo sutamo za 3, njegov poraz. Odtkud taj nakazni glagol "šutati"? Jedino to može da me više iznervira od ponovne "junačke" pogibije.
Zadnji vezni Posted Friday at 10:21 PM Posted Friday at 10:21 PM Veliki naklon small ballu !! Daleko ce nas dovesti. 1
vinogradskaopera Posted Monday at 05:02 PM Posted Monday at 05:02 PM Da nema ABA ligaskih sudija, trebalo bi ih izmisliti, naprave svinjac za 15 sekundi utakmice
fradler Posted Monday at 05:06 PM Posted Monday at 05:06 PM Kakva ljudska gamad sudi ovo takmičenje, potpuno neverovatno.
bodo Posted Monday at 05:14 PM Posted Monday at 05:14 PM Jago dve dobre akcije pa dve loše. Šteta .Papi odličan u napadu.
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 05:15 PM Posted Monday at 05:15 PM Kilavo s obe strane. I njima i nama akcenat na EL.
Nini3112 Posted Monday at 05:18 PM Posted Monday at 05:18 PM Mislim da Davidovac vise ne moze da igra na ovom nivou,ni priblizno 1
vinogradskaopera Posted Monday at 05:19 PM Posted Monday at 05:19 PM Just now, Nini3112 said: Mislim da Davidovac vise ne moze da igra na ovom nivou,ni priblizno Nekad je znao bar da napravi cuveni pametan faul.
Čočo Posted Monday at 05:19 PM Posted Monday at 05:19 PM Tako izgleda otaljavanje posla ali sa ozbiljnim pristupom.
VukVule1988 Posted Monday at 05:20 PM Posted Monday at 05:20 PM 1 minute ago, Nini3112 said: Mislim da Davidovac vise ne moze da igra na ovom nivou,ni priblizno Mogao je komotno Bolomboja staviti na 4 da cuva Filipa. Bolje bi bilo nego Davidovac. 3
Žilee Posted Monday at 05:23 PM Posted Monday at 05:23 PM 7 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Kilavo s obe strane. I njima i nama akcenat na EL. Bogami oni u full sastavu,ne bih bas rekao da su pustiki mec niz vodu
Žilee Posted Monday at 05:24 PM Posted Monday at 05:24 PM Ja sam rekao jos odavno mi ovu ABU ako nam se digne osvajamo i bez domaceg terena.Ko god da nam bude protivnik.E sad je problem da li ce nama da se digne posle EL,al aj da vidimo.
Dzo23 Posted Monday at 05:25 PM Posted Monday at 05:25 PM (edited) Najbolja četvrtina zadnja 2 mjeseca. Odigrali smo s nenormalnom energijom i željom. U napadu vrlo pametno. Gadjali smo mismečeve perfektno. Edited Monday at 05:26 PM by Dzo23 4
Fan Kosarke Posted Monday at 05:25 PM Posted Monday at 05:25 PM Odlican stav Miljenovica , non stop mu je " noz u zubima " , agresivan na ivici faula i dize borbenu gotovost ekipe . Malo me podseca na Branka Lazica . 1
bodo Posted Monday at 05:26 PM Posted Monday at 05:26 PM Stalo je našima itekako a čini se da je Dubai malo u padu forme
fradler Posted Monday at 05:31 PM Posted Monday at 05:31 PM Hahahah kakvi su ovo pacijenti od sudija, ovo je za 2 godine zatvora, pa još 12 u mentalnoj ustanovi. 1
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 05:32 PM Posted Monday at 05:32 PM Bravo za Avramovica, sportski ali neverovatno sta ovaj ne zeli da vidi. 4
Nini3112 Posted Monday at 05:33 PM Posted Monday at 05:33 PM 13 minutes ago, VukVule1988 said: Mogao je komotno Bolomboja staviti na 4 da cuva Filipa. Bolje bi bilo nego Davidovac. Ma bezi,ovako igrati bez bilo kakve enegije... i onda se neki zale na Miljenovica i Dobrica,ja kad ovog vidim dobro mi nije,stav boli me uvo uvek
Recommended Posts