srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kodi je vidno crk'o a mora da igra Nije mi jasno da se ne proba sa Miljenovicem Bice sve veci problem odmoriti Kodija a prevazne utakmice 2
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobrić i Batler premalo minuta. Kalinic kako god da igra a igra kriminalno prosto mora da ispuni kotu od 20 + minuta. 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, K.Dot said: A sto je najjace, pojeli su nas a razlika samo 5. Zato sto ne igraju nista spec. Vise nam jebase majku Batler i narocito Kalina
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, No name said: Batler premalo minuta. Danas je Batler bas 0, jebiga. 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, vinogradskaopera said: Danas je Batler bas 0, jebiga. Saće sam da ih dobije...
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Batlera čuvaju izuzetno, bukvalno perfektna odbrana ko god je na njemu. 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, K.Dot said: Potrošio tajmaut da CMM drži loptu ceo napad. Ko je potrošio time out?
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Klajburn X faktor nocas, sam nas je dobio u drugom
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nwora donese,Nwora odnese. Kao ona vecna biti ili ne biti..pitanje je sad. mozemo li sta drugo sem pucanja jebenoh trojki. Edited 1 hour ago by Zadnji vezni 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Disfruto said: Najgori trener u El. Slavice se dan kad dobije otkaz Je li sada misliš da si dočekao da slaviš?
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, TB Told said: Je li sada misliš da si dočekao da slaviš? Necu slaviti jer nece dobiti otkaz zbog ovog poraza ali uskoro cu slaviti
Recommended Posts